Sportsnyheder
RSS
Del på Twitter
Del på Facebook
07|02|2012 Af: Nicolai Kristensen

Viborg henter Andreas Hagen

VFFViborg FF og norske Andreas Hagen er blevet enige om en aftale.

Andreas Hagen har i den seneste periode trænet med hos Viborg FF og det har nu resulteret i en kontrakt. 25-årige Hagen har lavet en aftale med Viborg FF, der løber resten af sæsonen.

Andreas Hagen har blandt andet spillet fire sæsoner hos Steid i Adeccoligaen og har senest optrådt for FK Jerv, men er nu klar til at tørne ud for Viborg i den danske 1.division. Den norske spiller kan både dække den centrale midtbane, højre back samt det centrale forsvar. Cheftræner Ove Christensen er meget tilfreds med at have lavet en aftale med den alsidige nordmand.

-Andreas har været her i to omgange. Han var her i slutningen af sidste år og han har været her op til transfervinduets lukning. Han er en teknisk dygtig spiller og han er en alsidig spiller, der kan dække flere positioner. Der er ingen tvivl om, at Andreas bliver en stor forstærkning af truppen, udtaler cheftræneren.

Hagen får trøjenummer 3 og kan ses i aktion på torsdag, når Viborg FF møder Silkeborg. Kampen spilles kl. 12.00 på kunstgræsbanen på Kirkebækvej.

Hosted by www.DomainBox.dk