VFFViborg FF slog Kjellerup med cifrene 6-1

Viborg fik besøg af Kjellerup her til aften til årets anden træningskamp. Hjemmeholdet havde flere rutinerede spillere, der sad over, hvilket betød spilletid til nogle af de unge talenter.

Kjellerup kom bedst fra start og kunne efter et kvarters spil bringe sig foran efter en fejlaflevering i Viborgs opspil. Efter målet kom Viborg bedre med i kampen og efter en halv time kom der balance i regnskabet. Der blev slået en lang bold på tværs i feltet og så kunne Jesper Kjærulff score til 1-1. Herefter gik det stærkt og i løbet af det sidste kvarter fik Viborg scoret yderligere tre gange. Thomas Dalgaard stod for de første to, inden Simon Nagel sendte et flot langskud i kassen kort før pausen.

I anden halvleg fik flere af Viborgs unge talenter lov til at vise sit værd. Et kvarter inde i anden halvleg dukkede unge Ronni Iversen op i feltet og kunne let score til 5-1 efter flot opspil af Jesper Henriksen. En stærkt spillende Jeff Mensah lukkede kampen af med et brag af et langskud et kvarter før tid. Dermed kunne Viborg FF sende Kjellerup hjem med et 6-1-nederlag.