Sportsnyheder
RSS
Del på Twitter
Del på Facebook
24|02|2012 Af: Nicolai Kristensen

Asbjørn Sennels gør comeback

VFFDen tidligere landsholdsspiller skal spille for Viborg FF resten af sæsonen.

Paul Scholes har gjort det i Manchester United og nu gør Asbjørn Sennels det i Viborg. På trods af, at han i 2010 valgte at indstille karrieren, gør Asbjørn Sennels nu klar til at tørne ud for Viborg FF endnu engang. Den 33-årige forsvarsspiller har tidligere optrådt for Viborg FF af to omgange.

Ove Christensen ser frem til gensynet med Asbjørn Sennels i Viborg FF.

-Jeg er meget tilfreds med at have lavet en kort aftale med Asbjørn. Han har selvfølgelig ikke spillet på højt niveau i lang tid, men han er en rutineret og klog spiller, som rent fysisk får meget let ved at genfinde sin gamle form. Jeg var træner for ham inden han kom til Brøndby og der husker jeg ham som et fysisk pragteksemplar, der både er meget udholdende og meget hurtig.

Cheftræneren fortsætter:

-Det er selvfølgelig altid et sats både fra klubben og fra spilleren, men jeg tror kun, at det her er med til at forbedre Asbjørns renommé, for jeg synes det er modigt, at han tager chancen. Jeg er sikker på, at det bliver et godt samarbejde for begge parter, lyder det fra Ove Christensen.

Sennels har trænet med førsteholdstruppen i optakten til forårssæsonen og er nu blevet enig med Viborg FF om en aftale, der betyder, at han skal spille som amatør for Viborg FF frem til sommer.

-Jeg har fået muligheden for at komme til at spille her igen og det har jeg sagt ja til. Jeg vil gerne tage en tørn for klubben, når der er brug for det, og så er det også en spændende udfordring for mig selv personligt at vende tilbage til fodbolden. Der er en masse ting jeg har savnet, så det glæder jeg mig til, udtaler Asbjørn Sennels.

Ved siden af spillet på banen, bliver Asbjørn Sennels tilknyttet Viborg FFs udviklingsarbejde i FK Viborg i forbindelse med de unge spilleres kombination af fodbold og uddannelse.

Hosted by www.DomainBox.dk