VFFViborg FF tog tredjepladsen i dette års Viasat Cup. Det skete, da de grønne slog Hvidovre 2-1 på to mål af Marcel Rømer, der virkelig satte sit aftryk på kampen om tredjepladsen.

Viborg vandt bronze denne søndag i Viasat Cup - det genopståede indendørsstævne i Brøndby Hallen, som Viborg vandt tilbage i 2003. Dengang under navnet BT Cup. Se her hvordan det gik Viborg i turneringen

Viborg FF – Fremad Amager 0-0

Første kamp ved Viasat Cup mod Fremad Amager endte 0-0. Dermed kunne begge hold tage et point med fra kampen. En kamp hvor ingen af holdene fik spillet sig frem til de helt store chancer i stedet stod holdene godt i defensiven.

Viborg FF – Randers FC 1-0

Et tæt opgør sluttede med en Viborg sejr. Kevin Mensah prikkede en tilbagelægning mod Randers’ målmand i mål til Viborg føring efter cirka fire minutters spil. Viborg var bedre på bolden i denne kamp og var meget bedre til at finde hinanden. Ligesom målmand Kevin Ray diskede op med flere gode redninger og holdt Randers fra scoringer.

Viborg FF - Brøndby IF 1-1

Viborg fik en dårlig start på kampen, da Dario Dumic bragte Brøndby foran efter 30 sekunder med tørt hug fra distancen. Viborg fik spillet sig bedre ind i kampen, og blandt andet Simon Vetter havde en stor mulighed, men han fik dog ikke fik ramt ordentlig på bolden. Jeppe Grønning bragte balance i opgøret, da Jeff Mensah sendte en bold i dybden, som Grønning løb op og sendte sikkert i mål

Semifnale: Viborg FF – AaB 1-2

Selvom Viborg dominerede store dele af den første del af opgøret fik de grønne ikke spillet sig frem til de helt store chancer. Det straffede AaB og bragte sig foran først 1-0 og kort efter 2-0 begge gange på kontra. Marcel Rømer reducerede til 1-2 på et frispark med to minutter igen. Men tættere på kom Viborg ikke og måtte se sig slået

Bronzefinale: Viborg FF- Hvidovre IF 2-1.

Hvidovre kom foran efter blot et minuts spil. Men  herefter satte Viborg sig mere på spillet og efter tre minutter bragte Marcel Rømer balance i regnskabet 1-1. Og det var også samme Rømer, der tørt sparkede Viborg i front efter en flot aflevering fra Sebastian Denius fra FK Viborg.