VFF

Viborg fik det ene point på TRE-FOR Park efter en flot anden halvleg mod OB. Thomas Dalgaard udlignede i anden halvleg.

Viborg startede med vinden i ryggen og spillede sig i indledningen frem til et par halve muligheder. Som ventet var hjemmeholdet dog mest på bolden, og efter godt tyve minutter kom OB i front. Et frispark blev ikke clearet, og så kunne Mustafa Abdellaoue bringe værterne på 1-0 tæt under mål.

Det orange udehold var sjældne gæster på OB’s banehalvdel, og VFF havde generelt svært ved at holde fast i bolden. Mod slutningen af første halvleg kom VFF dog noget bedre med, hvilket også kastede en stor chance af sig. Efter flot opspil blev topscorer Dalgaard spillet i dybden, men afslutningen kiksede og så gik Viborg til pause bagud med 1-0.

Viborg kom rigtig fint ud af starthullerne til anden halvleg, og fik ligesom i starten af opgøret spillet sig til et par udmærkede forsøg. Viborg-spillerne holdt godt fast i bolden og fik presset spillet længere op på banen. Midt i halvlegen gav det pote. En flot aflevering i dybden blev behandlet på fornemste vis af Thomas Dalgaard og så var udligningen en realitet.

Viborg fortsatte takterne efter scoringen, og var i perioder dominerende. OB var dog også farlige i den anden ende og var tæt på en scoring efter et hjørnespark. I overtiden var Viborg særdeles tæt på, men Wiltons forsøg blev pareret til hjørne. Der kom ikke flere scoringer, så Viborg tog et særdeles værdifuldt point med hjem til det midterste Jylland, efter en flot anden halvleg.

OB-Viborg FF 1-1 (1-0)

Mål: 1-0 Mustafa Abdellaoue (22.), 1-1 Thomas Dalgaard (71.)

Startopstilling: Peskovic – Poulsen, Rask, Egeris, Pallesen – Stankov ('79. Lucas Jensen), Nagel, Gotfredsen, K. Mensah – Wilton ('87. Jeff Mensah) , Dalgaard

Bænk: Emiljus Zubas, Lucas Jensen, Babajide Ogunbiyi, Ken Fagerberg, Jeff Mensah, Simon Vetter, Lasse Andersen

Advarsler: Nicholas Gotfredsen (12.), Wilton Figueredo (16.),