VFFTirsdag formiddag var Dahl Advokatfirma i samarbejde med VFF vært for det første af tre møder med HR og ledelse øverst på dagsordenen. Samlet var et netværk af chefer, ledere og øvrige ansatte med personaleansvar fra byens virksomheder.

Formålet med seminaret er at give deltagerne inspiration omkring mulighederne for at anvende ledelsesværktøjer og personalejuridiske redskaber som styringsredskaber til at sikre en bedre drift, tilfredse medarbejdere, bedre arbejdsmiljø og øget motivation i hverdagen.

En af deltagerne på det første møde var Leif Jensen, indehaver af Viborg Rørteknik, som lærte nogle nye ting, han kan tage med sig hjem til sin virksomhed:

-Seminaret i går handlede meget om at finde og ansætte de rigtige medarbejdere, og der lærte jeg bestemt nogle nye ting. Alt det jura, der ligger i at lave en ansættelseskontrakt er faktisk mere kompliceret end man lige går og forestiller sig. Det giver lidt stof til eftertanke, og det kan godt være, at man lige skal forbi et advokatfirma inden man laver sådan en kontrakt i dag. Så jeg fik en helt masse med fra mødet, som jeg helt sikkert kan tage med mig hjem og tænke over, udtaler Leif Jensen og fortsætter:

-Jeg synes generelt bare, det er en rigtig god idé med de her seminarer, hvor vi kan få nogle gode inputs til vores dagligdag, som ellers tit er præget af rutiner og travlhed. Her får vi en anden indgangsvinkel til det at være arbejdsgiver.

Tirsdagens tema var ”Find de rigtige medarbejdere”, og her holdt VFF-direktør et indlæg fra fodboldens verden omkring at finde de rigtige spillere. Et indlæg som Leif Jensen fandt spændende:

-Jeg synes, det var en fin måde at få hans indgangsvinkel på, hvordan han håndterer begivenhederne i VFF i det daglige. Hans medarbejdere er meget anderledes end i de fleste andre virksomheder, da det jo er en helt anden verden, så det var meget interessant for os at høre om. Det er jo noget, mange af os interesserer os for.

De kommende to dele af seminaret følger i maj og juni under temaerne ”Led dine medarbejdere rigtigt” og ”Kom af med de rigtige – på den rigtige måde”, og især førstnævnte ser Leif Jensen frem til:

-Det er helt sikkert planen, at jeg skal deltage i alle tre møder, og især møde nummer to er for mit vedkommende det mest interessante, så det ser jeg meget frem til. 

VFF tog sejren på Fyn

VFF tog sejren på Fyn

Fredag aften havde VFF taget turen over Lillebælt, hvor OB vented...

Mads Søndergaard forlæng...

Mads Søndergaard forlænger med VFF

Mads Søndergaard og Viborg FF er blevet enige om at forlænge sama...

Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation


Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
OB - Viborg FF 1-3 (12.04.24)
OB - Viborg FF 1-3 (12.04.24)
Spillertrup og stab på besøg hos Peter Larsen Kaffe
Spillertrup og stab på besøg hos Peter Larsen Kaffe
Vejle Boldklub - Viborg FF 1-1 (07.04.24)
Vejle Boldklub - Viborg FF 1-1 (07.04.24)

SØN D. 21/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/04: Lyngby BK (H)
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk