VFFViborg FFs reservehold hentede for anden uge i træk tre point. Mandag eftermiddag gik det udover SønderjyskE, da VFF vandt med 3-2 efter en flot indsats og hattrick af Ken Fagerberg.

Reserveholdet var mandag eftermiddag på besøg i Haderslev for at krydse klinger med SønderjyskEs ditto. Det orangeklædte udehold fik en drømmestart, da Ken Fagerberg allerede i kampens første minut bragte VFF i front efter flot oplæg fra Marcel Rømer.

Blot få minutter senere var den svenske angriber på pletten igen, da landsmanden Fredrik Stoor assisterede Fagerberg til 2-0. Samme Fagerberg fuldendte sit hattrick efter godt ti minutters spil, da han opsnappede en tilfældig bold, og bragte VFF på 3-0.  

Hjemmeholdet fik reduceret til 3-1 midtvejs i første halvleg, og fik pyntet yderligere på resultatet til 3-2 i dommerens overtid. Det ændrede dog ikke ved, at VFF hentede anden sejr i træk i Reserveligaen.

Både Fredrik Stoor og Andreas Hagen er igen skadesfri og begge leverede en flot indsats i dagens kamp. Stoor fik 45 minutter på højre back, mens Hagen for første gang siden december spillede 90 minutter. Unge Frederik Fisker og Rasmus Larsen fra U17-truppen kom begge ind i anden halvleg og gjorde det flot.

-Vi spillede en meget fin kamp på en meget dårlig bane. Jeg sagde til spillerne inden kampen, at det vigtigste var attituden og indstillingen, og den var der fra alle mand. Vi spillede fint i perioder, men banen gjorde det svært. I anden halvleg smed vi dog lidt for mange bolde væk, men det var dejligt at se folk arbejde som de gjorde i dag, lød det fra assistenttræner Søren Frederiksen.

Startopstilling
Emilijus Zubas -  Fredrik Stoor, Babajide Ogunbiyi, Andreas Hagen, Lasse Andersen – Lucas Jensen, Jeff Mensah, Marcel Rømer, Simon Vetter - Sebastian Denius - Ken Fagerberg

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog søndag eftermiddag imod Lyngby BK hjemme i domkirkebyen. ...

Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)


Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation

SØN D. 28/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
12/05: Vejle (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk