VFFViborg tabte en jævnbyrdig kamp mod Esbjerg 0-1. Esbjerg var bedst i første halvleg, mens Viborg kom meget bedre med i anden.

Det begyndte med nervøs start på kampen med mange fejlafleveringer. Et kraftigt regnvejr før kampen betød, at banen var meget glat, og det skulle spillerne fra begge sider lige vænne sig til. Derfor skulle der også gå et godt stykke tid, før Viborg fik deres første store tilbud.

Det kom efter et frispark, som Antonio Stankov sendte tæt forbi mål. I sekvensen efter var Esbjerg tæt på, men tæt under mål blev bolden headet over kassen. Esbjerg kom foran efter returbold i feltet hvor nyindkøbet Lasse Rise kom først på riposten, som i øvrigt måtte lade sig skifte ud med en skade ti minutter senere.

Esbjerg startede halvlegen bedst, men Viborg var farlige på et par omstillinger. Elie Matouke var tæt på at finde Curth foran mål, men Curth kom lidt skævt til bolden og ramte forbi mål. Viborgs spil hang bedre sammen i anden halvleg, men de kom aldrig frem til de helt store chancer.

Ind i anden halvleg kom også Sebastian Denius, Patrick Bang Nielsen og Lasse Andersen i stedet for Christopher Poulsen, Nicholas Gotfredsen og Jeppe Grønning.

Viborg FF – Esbjerg 0-1  (0-1)

0-1  Lasse Rise, 19 min

Start 11: Ivan Kardum, Christopher Poulsen, Jonas Thorsen, Nicholas Gotfredsen, Antonio Stankov, Jeppe Grønning, Marcel Rømer, Aleksandar Stankov, Elie Matouke, Jeff Mensah, Jeppe Curth.