VFF

I en tæt kamp lykkedes det ikke for VFF, at tage point med hjem fra Haderslev. Daniel Jensen blev matchvinder sekunder inden pausen, direkte på frispark.

Kampen startede med det, der lignede en grim skade, til Viborgs svensker Fredrik Stoor. Efter en duel med Johan Absalonsen faldt højrebacken uheldigt ned og fik et slemt vrid i knæet. Kristoffer Pallesen erstattede Stoor, efter syv minutters spil. Minuttet efter udskiftningen, fik topscorer Dalgaard en kæmpe mulighed, men skuddet tog stolpen og gik til målspark.

Efter et kvarter fik SønderjyskE en dobbelt chance, men Peskovic og forsvaret tog sig sikkert af forsøgene. Efter femogtyve minutter var Dalgaard igen på spil, men hans vinkel blev for spids, efter at han havde tacklet bolden fra Marin Skender. Kort inden pausen fik Wilton muligheden, men skarpheden manglede for brasilianeren. På kampens sidste spark lykkedes det SønderjyskE’s Daniel Jensen at score direkte på frispark, og så kunne værterne gå til pause foran med 1-0.

I anden halvleg var der langt mellem snapsene foran SønderjyskeE’s mål. Dalgaard fik muligheden tyve minutter før tid, men afslutningen blev rettet af, og gik til hjørne. Viborg havde svært ved at bryde igennem Sønderjydernes defensiv, men ni minutter før tid var både Mikkel Rask og Thomas Dalgaard tæt på. Viborg trykkede på til sidst, hvor Mikkel Rask blev smidt i front.

Der blev ikke scoret mere i Haderslev, og dermed måtte de mange tilrejsende fans fra Viborg tage tomhændet hjem.

SønderjyskE-Viborg FF 1-0 (1-0)

1-0 Daniel Jensen (45.),

Startopstilling: Michal Peskovic – Christopher Poulsen, Mikkel Rask, Babajide Ogunbiyi, Fredrik Stoor (Kristoffer Pallesen 7. min.) – Kevin Mensah, Lukas Lerager (Marcel Rømer 75. min.), Nicholas Gotfredsen (Simon Nagel 64. min.), David Boysen – Wilton Figueiredo, Thomas Dalgaard

Bænk: Emiljus Zubas, Jacob Egeris, Kristoffer Pallesen, Aleksandar Stankov, Jeff Mensah, Simon Nagel, Marcel Rømer

Advarsler: Nicholas Gotfredsen (18.), Christopher Poulsen (42.), Kevin Mensah (75.)