VFFViborg FF tabte søndag eftermiddag med 0-1 til SønderjyskE i Haderslev. Hjemmeholdet scorede på et direkte frispark i første halvlegs overtid, og den føring holdt hele vejen. Det er et nederlag, der gør ondt, men anfører Mikkel Rask fastslår, at holdet skal stå sammen og komme videre nu:

-Det er klart, at sådan et nederlag gør ondt. Det var små marginaler, der afgjorde det, og jeg synes ikke, at de var bedre end os, så det er ekstremt tungt lige nu, men vi skal videre. Der er stadig ni point at spille om, og vi skal stå sammen og kæmpe videre. Vi har et stærkt sammenhold i truppen, og det skal vi bruge nu.

Mikkel Rask modtog et gult kort i midten af anden halvleg, og det betyder, at anføreren har karantæne i næste runde, hvor de danske mestre fra FCK kommer på besøg:

-Det er jeg selvfølgelig ekstremt træt af, men det kan ikke ændres på nu.

Viborg FF og FC København mødes på Energi Viborg Arena torsdag klokken 18.