Anti-racisme
Del på Facebook
Del på Twitter

Viborg F.F. tolererer ikke racisme. Vi siger klart og tydeligt NEJ til racisme, og i VFF er der plads til alle uanset hudfarve, religion og kulturel baggrund. Vi lægger stor vægt på integration af nye ansigter i Viborg. På spillersiden forsøger vi altid at skabe den bedst mulige velkomst og integration for spillere fra fremmede himmelstrøg.

Spillertruppen hos VFF trup indeholder mange forskellige nationaliteter, og hos os er det ikke vigtigt, om man er lys eller mørk, høj eller lav. Det, der betyder noget, er, at alle arbejder sammen, og at den enkelte er bevidst om sit ansvar. 
At bære den grønne kløvertrøje og være en del af VFF forpligter. Det forpligter alle til at være med til at skabe et sammenhold baseret på de visioner, vi i VFF, stræber efter. 

At komme til fodbold i Viborg skal være en fornøjelse. Derfor ønsker vi også, at alle på tilskuerpladserne bidrager til at danne det billede og den opfattelse, som omverdenen skal have af fodboldklubben Viborg F.F. Vi skal have en fankultur baseret på gensidig respekt, hvor fællesskab og sammenhold er nøgleord for at nå vores mål, såvel på som uden for grønsværen. 

Viborg FF giver racismen det røde kort.

Hosted by www.DomainBox.dk