To af mine bedste kampe på højre back

De sidste to kampe er Alexander Juel Andersen blevet rykket ud på højre back igen. En rokade der har været vellykket. For Alexander leverer lige nu nogle af de bedste kampe, han har spillet på den plads.

Derfor er det også en glad Alexander Juel Andersen, der evaluerer på sin egen indsats i de sidste par kampe.
- Jeg er meget tilfreds med min egen indsats i de sidste par kampe, hvor jeg har spillet højre back. Det er en position, jeg har spillet før, så jeg kender den og måden man skal tænke på derude. Jeg føler selv, at det er nogle af mine bedste kampe på højre back overhovedet, så det føles rigtig godt lige nu.
Men det er ikke kun Alexander selv på højre back, der har leveret godt spil i de sidste to kampe. Hele holdet har stået sammen og leveret varen i de to sidste kampe. Noget som Alexander langt hen ad vejen tilskriver den spillemæssige succesoplevelse, som holdet følte under AaB-kampen.
- Lige nu kæmper vi helt vildt for hinanden og det gør en stor forskel. Det kom nok under kampen mod AaB, hvor vi tydeligt kunne mærke, hvor nemt det var at få både hinanden og også fansene med, hvis bare vi investerede al energi og al vilje i kampen, som vi kunne samle. Det samme gjorde vi i Næstved og igen med succes, så det skal vi bare fortsætte med. For det er tydeligt for os, at succesen lige nu afhænger af hvorvidt vi investerer al vilje, al energi og virkelig knokler for hinanden.
Holdet oplevede en stor og solid støtte fra publikum under hele AaB-kampen og det håber Alexander, at holdet vil mærke igen når det på fredag gælder FC Fyn.
- Det er vigtigt for os at få en sejr mod FC Fyn, både fordi vi kan bruge point og mere succes, men ikke mindst fordi vi gerne vil slutte godt af – specielt på eget græs. Der er ingen tvivl om, at det kan vores fans hjælpe os med. Men vi er klar over, at skal vi få den samme flotte opbakning mod FC Fyn som mod AaB, så skal vi spillere også gå på banen og levere en lige så energifyldt indsats fra første fløjt. Gør vi det, så er jeg sikker på, at vores gode fans nok skal gøre deres ypperste for at vise, hvor god en tolvte mand vi har i Viborg, fortæller Alexander, der fortsætter.
- Det er et bundhold vi møder og vi ved selv, hvor svært det er at ligge dernede. Jeg er ret sikker på, at de vil gøre deres bedste for at opsøge heldet og få de små marginaler over på deres side, så de kan få et godt resultat med hjem fra Viborg Stadion. Men hvis vi holder fokus på vores eget spil og spiller så godt som vi kan og samtidig leverer den vilje og den energi, vi har vist i de sidste to kampe. Ja, så tror jeg ikke, at det bliver de små marginaler, der afgør kampen.

Sæsonens udebanetrøje er...

Sæsonens udebanetrøje er klar

Sammen med Capelli Sport er vi glade for at kunne præsentere sæso...

Ny webshop er online

Ny webshop er online

Viborg FF har fået en ny webshop, hvor du fremover kan købe dit V...

Højdepunkter: VFF-SIF 2-0

Højdepunkter: VFF-SIF 2-0

Se mål og øvrige højdepunkter fra kampen:...

Jeppe Grønning foran kamp nummer 300 for Viborg FF

Grønning foran jubilæum: Det er kæmpestort


Grønning foran jubilæum: Det er kæmpestort
Grønning foran jubilæum: Det er kæmpestort
Sejrssang efter 2-0 over SIF
Sejrssang efter 2-0 over SIF
Viborg FF - Silkeborg IF 2-0 (14.08.22)
Viborg FF - Silkeborg IF 2-0 (14.08.22)
UECL: B36 Tórshavn-Viborg FF 1-2
UECL: B36 Tórshavn-Viborg FF 1-2

TOR D. 25/08 KL. 19.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
18/08: Viborg FF (H)
21/08: Viborg FF (H)
25/08: West Ham United (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk