Viborg F.F. lejer Sune Kiilerich

Mandag eftermiddag blev de tre parter, Sampdoria, Viborg F.F. og Sune Kiilerich selv, enige om en aftale, der betyder, at 20’årige Sune Kiilerich for resten af sæsonen er lejet ud til Viborg F.F. fra italienske Sampdoria.

Fjerde forstærkning til VFF-truppen er nu på plads. Det drejer sig om det unge talent fra Sampdoria, Sune Kiilerich, der skifter Italien og Sampdoria ud med Danmark og Viborg for det næste år.
For Sune Kiilerich er det et ideelt samarbejde. Da den talentfulde Sampdoriaspiller ønsker spilletid på så højt et niveau som muligt og samtidig gerne vil vende tilbage til Danmark i et stykke tid.
- For mig er det her helt ideelt. Det kunne jeg mærke med det samme, Viborg viste interesse. Nu får jeg både muligheden for at komme hjem til Danmark igen i et års tid og jeg kommer til et hold, hvor jeg kan få spilletid og fortsætte min fodboldudvikling med vigtige kampe på et højt niveau, fortæller Sune, der uddyber.
- Jeg ser Viborg som en rigtig god klub for mig. Det er et hold, der råder over en meget spændende ung trup og jeg ser gode muligheder for at udvikle mig i klubbens sportslige miljø. Samtidig har jeg også kigget på muligheden for at komme ind omkring U21-landsholdet, der jo spiller EM-slutrunde i Danmark og bl.a. her i Viborg til næste sommer. Siden mit skifte til Sampdoria har jeg ikke været udtaget til U-landsholdene. Så jeg håber, at jeg her i Viborg kan vise landstræneren, at jeg har evnerne til at komme i betragtning igen. For det ville være stort at komme med der.
Også cheftræner Lars Søndergaard ser samarbejdet med Sune Kiilerich som spændende og rigtig godt for begge parter.
- Sune er en ung spændende spiller. Han er meget alsidig og kan dække os rigtig godt ind i den bagerste kæde. Vi må erkende, at vi med de to skader til Carlos og Jonas (henholdsvis Shiralipour og Thorsen – red.) har været lidt smalle i forsvaret og ikke mindst på højre back. Derfor er det rigtig godt med tilgangen af Sune, der har spillet fast på højre back og ser sig selv som primært en højre back, forklarer Lars, der uddyber omkring Sunes kvaliteter.
- Sune er et ungt talent, der har spillet i 2. division For FCM og vi ved, han er godt skolet qua hans år i FCM og nu senest i Sampdoria, hvor han uden tvivl har udviklet sine defensive kvaliteter yderligere i et godt italiensk fodboldsystem. Han er stærk defensivt og han er også meget hovedstødsstærk, så det er en spiller, som det bliver spændende at arbejde med det næste års tid.

Sune tiltræder øjeblikkeligt i klubben og lige nu mangler Viborg F.F. bare nogle papirer fra det italienske fodboldforbund, inden den unge forsvarsspiller kan få debut for klubben.

Tre vigtige point på Amag...

Tre vigtige point på Amager

Endelig lykkedes det for VFF at få sparket foråret i gang, da de ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej:...


Fremad Amager - Viborg FF 0-1

SØN D. 24/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
24/03: FC Helsingør (H)
31/03: Viborg FF (H)
07/04: Nykøbing FC (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk