VFF og Kasper Østervemb stopper samarbejdet

Viborg F.F. og det unge talent Kasper Østervemb er blevet enige om, at man stopper samarbejdet. Dermed nåede det, i denne omgang, kun at blive til syv kampe i klubben for den unge offensivspiller.

Kasper Østervemb havde et halvt år tilbage af sin kontrakt, der løb forårssæsonen ud. Men da der ikke var udsigt til mere spilletid for Kasper Østervemb i løbet af foråret, end han havde fået i efteråret, så er de to parter blevet enige om at gå hver til sit.
- Kasper Østervemb vægter spilletid meget højt i denne fase af sin fodboldkarriere. Da vi ikke kan love ham mere spilletid end han har fået i efteråret og da han kun har et halvt år tilbage af sin kontrakt, så har vi som klub valgt at imødekomme Kaspers ønske om at ophæve samarbejdet, så han kan finde en ny klub, hvor han har udsigt til mere spilletid for klubbens førstehold, fortæller Steffen Højer.
Kasper Østervemb har været meget glad for sin tid i klubben og for, at han fik chancen for klubbens førstehold, så det er udelukkende ønsket om fast spilletid på højest mulige niveau, der har gjort, at han har ønsket at komme videre.
- Lige nu er det vigtigt med meget spilletid for at sikre sig den bedste udvikling som fodboldspiller. Da der ikke var udsigt til at få denne i Viborg F.F., er jeg meget glad for, at klubben har forstået min situation og ladet mig gå et halvt år før kontraktudløb, fortæller Kasper Østervemb, der fortsætter.
- Jeg har været meget glad for min tid i klubben, både da jeg spillede i FK Viborg og på førsteholdet. Jeg har nydt at møde op til træning og er taknemlig for, at klubben gav mig chancen.
Det er endnu uvist hvor Kasper Østervemb vil fortsætte sin karriere, men klubben ønsker ham al mulig held og lykke fremadrettet.

Forudbestil årets juleswe...

Forudbestil årets julesweater

Nu kommer årets julesweater snart, og igen i år er det en trøje, ...

Højdepunkter: VFF-HOB 2-1

Højdepunkter: VFF-HOB 2-1

Se højdepunkterne fra sejren over Hobro på Energi Viborg Arena...

Bech sænkede Hobro

Bech sænkede Hobro

Superliga-nedrykkerne fra Hobro gæstede hertil aften Energi Vibor...

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.

TOR D. 26/11 KL. 18.30
Sted: Energi Viborg Arena

 
26/11: Silkeborg IF (H)
05/12: Viborg FF (H)
11/12: HB Køge (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk