VFFDet summer atter af fodbold på Kirkebækvej. Viborg FF's trænerstab og spillertrup er i fuld gang med forberedelserne til den nye sæson, og allerede i morgen står der træningskamp på menuen for de sultne VFF'ere. Indtil videre er cheftræner Ove Christensen tilfreds med, hvad han har set.

"Vi træner igen klokken 14, og I behøver ikke tage fodboldstøvler på".
Ove Christensen er tilbage på træningsanlægget Kirkebækvej, og det samme er spillerne. Truppen består i øjeblikket af kontraktspillere, en håndfuld FK Viborg-talenter samt syv prøvespillere, og de første tre træningspas er nu overståede - og det har været en opløftende oplevelse for klubbens nye cheftræner, Ove Christensen:

"Det er positivt at se niveauet, intensiteten og indstillingen til træningen. Den har været rigtigt fin", siger den rutinerede træner, som ikke er i tvivl om, at spillerne nok skal blive helt klar til sæsonens første vigtige kamp, der venter de grønblusede allerede om små tre uger:

"Man skal også anerkende, at hvis ikke man giver spillerne ferie, så opstår der skader, belastninger og frustrationer længere henne. Fire uger til en opstart, det er jo mere end de fleste Superligahold har, så det er absolut rigeligt", lyder det fra Ove Christensen, der ikke mener, den sene opstart er en ulempe. Det gælder om at toppe, når sæsonen starter og ikke før. 

I morgen, onsdag, spilles sæsonens første træningskamp, når Viborg FF og Kjellerup tørner sammen. En kamp, der primært skal give den sportslige sektor en ordentligt mulighed for at vurdere de mange nye ansigter i kampsituation:

"Det, vi forventer, er en god træningskamp. Selvom vi både har trænet tirsdag eftermiddag og træner igen onsdag eftermiddag, og derfor nok kan være lidt tunge i det, så er det først og fremmest en kamp, hvor vi kan få et billede af, hvor vi står, og samtidigt giver vi muligheden til vores gæstespillere for at vise sig frem. Der er flere mål med kampen, men det er i hvert fald de væsentligste", afslutter Ove Christensen, inden han igen mødes med spillertruppen på træningsbanen, hvor der venter en solid løbetur til spillerne.

Kapen mod Kjellerup spilles klokken 18.30 på Bjerget i Kjellerup, og den kan følges live på Viborg Stifts Folkeblads hjemmeside på dette link:

http://viborg-folkeblad.dk/sport/live-foelg-kjellerup-viborg-ff-her

Se Grønnings sene udligni...

Se Grønnings sene udligning

Det lykkedes at få udlignet til allersidst. Se de sidste minutter...

VFF sikrede point i sidste...

VFF sikrede point i sidste sekund

Viborg FF krydsede påskedag klinger med Næstved i et vaskeægte to...


Se Grønnings sene udligning

SØN D. 05/05 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
27/04: Viborg FF (H)
05/05: FC Roskilde (H)
09/05: FC Fredericia (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk