Caspers drømmeverden10-årige Casper Lauring Sørensen er en af de 23 deltagere på VFF's fodboldcamp på Hald Ege Efterskole. Knægten drømmer om en tilværelse som professionel fodboldspiller.

Der er lidt Rui Costa over den klejne fodboldknægt, som spæner hen over græsstråene ved Hald Ege Efterskole.

Lokkerne er sydlandske, løbet er let, teknikken sidder lige i skabet - men inde bag FC Barcelona-outfittet gemmer sig 10-årige Casper Lauring Sørensen - et af de 23 børn, som har valgt at tilbringe de første fire dage af sommerferien med et ophold på VFF's fodboldcamp i de naturskønne omgivelser i det sydlige Viborg.

Til daglig spiller Casper Lauring Sørensen på lilleputholdet i Nørremarken UGF - en af de seks klubber i eliteoverbygningen, FK Viborg. Men den entusiastiske fodboldknægt har ambitioner, der rækker længere end til byskiltet i Viborg.

- Det kunne være helt fantastisk at blive professionel fodboldspiller og spille en kamp på et rigtigt stadion. Professionelle har det bare fedt, lyder det med en pæn portion misundelse fra campdeltageren.

I aftes var Casper Lauring Sørensen en af de interesserede tilhørere, da VFF-profilen, Thomas Frandsen, lagde vejen forbi Hald Ege Efterskole med en beretning om livet som fodboldprof.

- Jeg ved godt, at fodbold er for sjov, men det er også lidt alvor, siger Casper efter at have lyttet intenst til Frandsen-indlægget.

Det fire dage lange ophold på Hald Ege Efterskole er Casper Lauring Sørensen dog sikker på kan gavne hans ambitioner som fodboldspiller.

- Det er sjovt. Vi træner teknisk træning og i at køre bolden rundt. I dag har vi øvet indlæg, det laver jeg også selv. Min rette plads i fodbold er nok højre back eller en af dem, der styrer forsvaret. Hvad er det nu, de hedder? Stoppere.

- Jeg har også allerede lært en ny finte. Min ven Tobias - ham der løber derovre - har lært mig en Beckham-finte, hvor man løfter foden rundt om bolden, fortæller Casper, mens højrebenet tegner en cirkel i luften foran vff.dk's udsendte.

Det ser ret prof ud. Caspers drøm lever i bedste velgående.Se højdepunkterne fra Ski...

Se højdepunkterne fra Skive

Emil Scheel og Frederik Brandhof stod for kampens to scoringer, d...

Sikker sejr i Skive

Sikker sejr i Skive

På mål af Emil Scheel og Frederik Brandhof sikrede VFF sig tre ny...

Sæsonkort 2019/2020

Sæsonkort 2019/2020

Der venter en ny sæson lige om hjørnet, og vi har åbnet for salg ...


Skive IK - Viborg FF 0-2

ONS D. 21/08 KL. 18.30
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/08: FC Fredericia (H)
25/08: Nykøbing FC (H)
29/08: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk