Gislasson: Et skridt op i min karriereDet seneste VFF-indkøb, 19-årige Rurik Gislasson, glæder sig til at skifte udskiftningsbænken i Charlton Athletics ud med førsteholdsfodbold i Viborg F.F.

Fra Premier League til SAS Ligaen.

Sådan ser scenariet ud for stortalentet Rurik Gislasson, efter han i dag satte sit navnetræk på en kontrakt med VFF gældende for de næste tre år.

De seneste to år har den 19-årige islænding optrådt for Charlton Athletics, efter han allerede som 15-årig sprang ombord i en to-årig kontrakt med den belgiske storklub, Anderlecht FC.

Alligevel ser Gislasson skiftet til Kirkebækvej som et skridt op ad i karrieren.

- Det er bestemt et skridt op ad i karrieren for mig. Selv om Charlton er en større klub end Viborg, vil jeg altid foretrække at spille kampe på højeste niveau, frem for at sidde på bænken eller spille på reserveholdet. Så jeg ser virkelig frem til de nye udfordringer i Viborg og håber, at jeg vil gøre det godt for klubben, udtaler Rurik Gislasson.

Islændingen blev overbevist om, at VFF var det rette sted at fortsætte karrieren efter i sidste uge at have trænet med på Kirkebækvej i fire dage. Men det indgående kendskab til klub og målsætning vil Gislasson gerne vente nogen tid med at udtale sig om.

- Nu skal jeg lige lande i Viborg og lære mine trænere og holdkammerater at kende. Men som udgangspunkt handler det for mig om at komme til at spille på et hold, der stræber efter at komme så højt op i tabellen som muligt. Jeg er en vindertype, der går efter at vinde kampene, uanset hvem modstanderen er, fastslår Rurik Gislasson.

Angriberen er på papir i VFF indtil 30. juni 2010 og indgår i den Viborg-trup, som onsdag eftermiddag møder AGF i Svendborg.

Se højdepunkterne fra Ski...

Se højdepunkterne fra Skive

Emil Scheel og Frederik Brandhof stod for kampens to scoringer, d...

Sikker sejr i Skive

Sikker sejr i Skive

På mål af Emil Scheel og Frederik Brandhof sikrede VFF sig tre ny...

Sæsonkort 2019/2020

Sæsonkort 2019/2020

Der venter en ny sæson lige om hjørnet, og vi har åbnet for salg ...ONS D. 21/08 KL. 18.30
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/08: FC Fredericia (H)
25/08: Nykøbing FC (H)
29/08: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk