Storsulten Olesen tilbageSøndag fik Jacob Olesen sin første kamp fra start på VFF's SAS Liga-mandskab i over et år i opgøret mod Lyngby. Få dage forinden var det præcist et år siden, han oplevede et uhyggeligt benbrud på Viborg Stadion.

Da VFF's Jacob Olesen forrige mandag begav sig ud på træningsbanerne på Kirkebækvej, sad datoen - den 15. oktober - solidt fast i erindringen.

Det var nemlig dagen, hvor han for nøjagtig et år siden brækkede sit ene ben på Viborg Stadion. Billederne af VFF'eren forpint i smerte står står sikkert stadig krystalklart for de tilskuere, som var førstehåndsvidner til, at Olesens underben på det nærmest vendte 180 grader modsat af, hvad der er normalt.

_LTB0065.jpg

- Jeg tænkte på, at det var præcist et år siden, jeg blev skadet. Det er ikke lige en oplevelse, man sådan glemmer. Så jo, det var da noget, jeg var opmærksom på, da jeg gik ud til træning, indrømmer Jacob Olesen.

Blot seks dage efter var han for første gang tilbage i Viborg start-11'eren.

- Jeg havde da håbet på, at det kunne gå lidt hurtigere at komme tilbage på holdet. Jeg har i hvert fald følt mig klar til det længe. Jeg har været smertefri i halvanden måned, fastslår Jacob Olesen.

Selv om comeback'et i startopstillingen lod vente på sig i et år. Og selv om returen til Anders Linderoths foretrukne opstilling endte med bet nederlag til Lyngby på 2-0, kunne det dog ikke fjerne glæden hos Olesen over at være tilbage.

- Jeg synes egentlig, det gik okay i kampen mod Lyngby. Umiddelbart synes jeg selv, at jeg er oppe på 100 pct. af det jeg kan, når man tager i betragtning, at jeg ikke har spillet i så lang tid.

Mærker du den øjeblikkelige sportslige situation anderledes end dine holdkammerater?

- Det gør jeg måske nok. Men det har stadigvæk været hårdt at se holdkammeraterne tabe, i og med at jeg har siddet oppe på tribunen i lang tid. Så nederlagene påvirker da også mig, ligesom det påvirker mine holdkammerater. Men min skade har gjort, at jeg bare har fået endnu mere lyst til at komme tilbage og spille en masse kampe.

- Jeg føler selv, at jeg er kommet til et punkt, hvor jeg kan få 100 pct. gang i min karriere igen. Jeg er kommet stærkere tilbage. Formen er den bedste, jeg nogensinde har været i, og min fedtprocent har aldrig været lavere, end den er lige nu (5,5, red.). Det har gjort mig hurtigere, synes jeg. Og mentalt er jeg også blevet stærkere, og det er jo ofte det, der gør forskellen i fodbold, når kampene skal afgøres, mener Jacob Olesen.

VFF tog sejren på Fyn

VFF tog sejren på Fyn

Fredag aften havde VFF taget turen over Lillebælt, hvor OB vented...

Mads Søndergaard forlæng...

Mads Søndergaard forlænger med VFF

Mads Søndergaard og Viborg FF er blevet enige om at forlænge sama...

Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation


Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
OB - Viborg FF 1-3 (12.04.24)
OB - Viborg FF 1-3 (12.04.24)
Spillertrup og stab på besøg hos Peter Larsen Kaffe
Spillertrup og stab på besøg hos Peter Larsen Kaffe
Vejle Boldklub - Viborg FF 1-1 (07.04.24)
Vejle Boldklub - Viborg FF 1-1 (07.04.24)

SØN D. 21/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/04: Lyngby BK (H)
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk