Møder AGF-hold i scoringskrise

I morgen spiller Viborg F.F. sin fjerde testkamp efter sommerpausen. Modstanderen er AGF, der spiller sin sidste testkamp før ligastarten. Indtil videre har det dog knebet gevaldigt for AGF med at score mål.  

Morgendagens modstander må således konstatere, at holdet har spillet knap 200 minutters sammenhængende fodbold uden at kunne fejre en scoring. Desværre for AGF har det samme ikke været tilfældet for holdets modstandere.  

I forsvaret har ’de hvide’ indkasseret tre mål i de seneste to kampe mod henholdsvis FC Nordsjælland (0-2) og Viasat Divisions-klubben Kolding FC (0-1).   SAS Liga-holdet fra Århus skal derfor tre kampe tilbage for at finde den seneste scoring i en testkamp. Det var mod AaB, hvor holdet trak sig sejrrigt ud med en gevinst på 2-0 over de danske mestre.  

Morgendagens opgør mod Viborg F.F. er samtidig den sidste af i alt fire testkampe for AGF, før det går løs i SAS Ligaen for alvor.  

Træningskampen er henlagt til NRGi Park i den århusianske Marselisborg-skov med kampstart kl. 17.00.   Indgang A5-A8 i NRGi Park er åben fra kl. 16.15, og entréprisen er 50 kroner for voksne og 20 kroner for børn og pensionister. Så mød op og støt De Grønne, der vil gøre sit bedste for at fortsætte AGF’s scoringskrise.  

Ingen af spillerne i den nuværende AGF-trup har tidligere spillet for Viborg F.F. De to nye AGF’ere Dan Thomassen og Nando Rafael har udsigt til at få debut på NRGi Park til morgendagens kamp.  

AGF spiller sin første kamp i den nye SAS Liga-sæson, når holdet spiller på udebane mod Randers FC lørdag d. 19. Juli.  

Forventet startopstilling AGF:   (4-3-1-2) Steffen Rasmussen, Ulrik Lindkvist, Dan Thomassen, Anders Kure, Michael Lumb, Jerru Lucena, Kári Árnason, Jesper Blicher, Dioh Williams, Peter Graulund, Nando Rafael.          

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog søndag eftermiddag imod Lyngby BK hjemme i domkirkebyen. ...

Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)


Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation

SØN D. 28/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
12/05: Vejle (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk