Nyt samspil mellem Peter Larsens Kaffe og Viborg F.F.Fællesskab gør stærk. Det er opskriften på succes for Peter Larsens Kaffe og Viborg F.F., der i dag har indgået en ny aftale om et stort trøjesponsorat. Aftalen har en varighed af tre år og binder derfor parterne sammen i en fælles indsats over de næste tre sæsoner.
 
Viborg F.F.’s professionelle fodboldspillere har fået et stærkt rygstød i kampen om en hurtig retur til den bedste danske fodboldrække. Klubbens trofaste sparringspartner, Peter Larsens Kaffe, har sat sin signatur på en tre-årig sponsoraftale, der til gengæld sikrer byens landskendte kaffefirma en unik solo-placering på ryggen af førsteholdets spillertrøjer.
 
Med den nye aftale ønsker Peter Larsens Kaffe, der har været sponsor i VFF gennem de sidste 25 år og altid har bakket op omkring sporten i domkirkebyen, at styrke klubbens kandidatur om at komme til tops i den kommende sæson i Viasat Divisionen.
 
”Det er vigtigt for byen at have et fodboldhold i den bedste liga. Det vil Peter Larsens Kaffe gerne hjælpe med via et stort trøjesponsorat,” udtaler Claus Bertelsen, adm. direktør hos Peter Larsens Kaffe.
 
Samtidig håber virksomheden med den øgede eksponering på Viborg-trøjerne at øge kendskabet til sit brand via sporten, samt at kunne sælge flere af Peter Larsens Kaffes kvalitetsprodukter.
 
”Det er vores forventning, at holdet rykker op i SAS Ligaen til næste sæson, og det er vores klare mål med sponsoratet. Derved kan vi via den nye tv-aftale få printet vores brand fast i forbrugernes bevidsthed,” siger Claus Bertelsen.
 
Han håber samtidig, at virksomheder og forbrugerne i nærområdet af Viborg vil hjælpe med at bakke op omkring byens hold – eksempelvis ved at bruge og anbefale Peter Larsens Kaffes produkter.
 
Den nye aftale med Peter Larsens Kaffe er en solid fjer i hatten i forbindelse med Viborg F.F.’s bestræbelser på et hurtigt comeback til SAS Ligaen.
 
”Vi er meget tilfredse med den nye aftale med Peter Larsens Kaffe,” siger Morten Jensen, direktør i Viborg F.F. og fortsætter:
 
”Det er et vigtigt signal, når en så stor lokal og national partner styrker sit engagement hos os. Og det er bestemt tilfældet med et tre-årigt sponsorat af denne kaliber,” påpeger Morten Jensen.
 
Det nye trøjesponsorat med Peter Larsens Kaffe sætter en tyk streg under, at Viborg F.F. lever i bedste velgående trods sidste års nedrykning til landets næstbedste fodboldrække, Viasat Divisionen.
Med den nye aftale sættes der yderligere sejl mod landets bedste fodboldrække, SAS Ligaen. 
  

Om Peter Larsens Kaffe:

Peter Larsens Kaffe er i dag Danmarks største leverandører af hele kaffebønner. Virksomheden blev grundlagt i 1902, og har derfor mere end 100 års erfaring indenfor salg af kvalitetskaffe.

En del af salget er rettet mod firmaer, restauranter og caféer, ligesom Peter Larsens Kaffe er totalleverandør i cateringtilbehør og tilpassede maskinløsninger. Udover produktion af hele kaffebønner, har virksomheden også et stort sortiment af vakuumpakket kaffe, instant kaffe m.v. - ligesom der i sortiment er meget fokus på økologisk kaffe, Max Havelaar/Fairtrade mærket kaffe.


Vi bestræber os på at værne om miljøet og tager et socialt ansvar fra jord til bord, så vores kaffe kan nydes med god samvittighed. Se også www.peterlarsenskaffe.dk

Se højdepunkterne fra Ski...

Se højdepunkterne fra Skive

Emil Scheel og Frederik Brandhof stod for kampens to scoringer, d...

Sikker sejr i Skive

Sikker sejr i Skive

På mål af Emil Scheel og Frederik Brandhof sikrede VFF sig tre ny...

Sæsonkort 2019/2020

Sæsonkort 2019/2020

Der venter en ny sæson lige om hjørnet, og vi har åbnet for salg ...ONS D. 21/08 KL. 18.30
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/08: FC Fredericia (H)
25/08: Nykøbing FC (H)
29/08: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk