Nick Ragus skifter til BrabrandMidtbanespilleren Nick Ragus og VFF er blevet enige om at gå hvert til sit efter et års samarbejde, som desværre ikke blev så succesfuldt som forventet.

Nick Ragus fortsætter karrieren i Århus-klubben Brabrand, som netop er rykket op i 1. Division, hvor han har underskrevet en to-årig kontrakt.

Den 22-årige midtbanespiller kom til VFF fra lokalrivalerne FC Midtjylland i sommeren 2008 på en fri transfer.

Håbet for Ragus var, at han kunne få spilletid i VFF og få sit gennembrud efter at have haft svært ved at bryde igennem på FC Midtjyllands hold, hvor han nåede at optræde to gange for SAS Ligaholdet.

Ellers var det på 2. divisionsholdet, at han slog sine folder, så da den kreative midtbanespiller fik muligheden for at rykke til VFF, var han ikke i tvivl om, at det var det, han skulle.

Men desværre må begge parter nu konstatere, at Ragus heller ikke her fået udfoldet talentet for alvor.

- Vi fik Nick på en fri transfer fra FC Midtjylland, og dengang lavede vi en plan sammen med ham. Den er desværre ikke gået, som man kunne have ønsket hverken for ham eller for klubben. Derfor er vi enige om at ophæve kontrakten nu, så han kan komme videre med at spille fodbold på højt niveau. Nick er en god fyr, som vi kun kan ønske alt det bedste både på og udenfor banen, siger sportschef Steffen Højer.

For Ragus selv handler det om spilletid, og derfor er håbet nu, at Brabrand kan tilbyde ham flere minutter end VFF har kunnet gøre.

Nick Ragus har nydt sin tid i VFF og fortryder ikke sit skifte fra FCM sidste sommer.

- Skiftet er bedst for både mig og for VFF. Jeg har ikke leveret nok, hvilket har gjort at jeg heller ikke har spillet nok. Jeg føler, at jeg har niveauet, men man vil jo altid gerne spille mere, når man ikke er fast mand. Jeg har haft en god tid i klubben, så det er absolut ikke fordi, jeg fortryder skiftet, og nu skilles vi som venner, hvilket er bedst for alle parter, siger Nick Ragus.

Nick Ragus, der kom til Viborg på en fri transfer, skifter nu videre til Brabrand på samme vis, og fra VFF’s side skal der lyde en stor tak til Nick for sit arbejde for klubben og held og lykke fremover.

Se Grønnings sene udligni...

Se Grønnings sene udligning

Det lykkedes at få udlignet til allersidst. Se de sidste minutter...

VFF sikrede point i sidste...

VFF sikrede point i sidste sekund

Viborg FF krydsede påskedag klinger med Næstved i et vaskeægte to...


Se Grønnings sene udligning

SØN D. 05/05 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
27/04: Viborg FF (H)
05/05: FC Roskilde (H)
09/05: FC Fredericia (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk