Viborg forlænger med Mathias Gertsen

Viborg F.F. har i dag skrevet en tre-årig aftale med det unge stortalent Mathias Gertsen, der til daglig huserer på den centrale midtbane på FK Viborgs U17 mandskab.

Når talen falder på unge Mathias Gertsen, så kan man tydeligt mærke på sportschef Steffen Højer, at der kommer en ekstra gnist i hans øjne inden han udtaler sig. For i sportschefens øjne, så er det et særligt talent, som Viborg nu har forlænget aftalen med.

- Jeg er meget glad for denne aftale med Mathias (Gertsen – red). Mathias er en helt unik fodboldspiller, og er i mine øjne et af de allerstørste talenter i Danmark i hans årgang. Og hvis han kan fortsætte den udvikling han har været igennem, i den tid han hidtil har været i FK Viborg, så kan han blive en virkelig stor spiller for klubben om nogle år. Mathias har jo været en del af FK Viborg i snart 6 år og er 100% en Viborg dreng, hvis største ønske lige nu er, at en dag kunne løbe ind på Viborg Stadion i den grønne kløvertrøje.

Men selvom Mathias råder over en helt speciel touch med den lille runde læderbold, og er i stand til at få den til næsten alt, lige på nær at tale. Så har han dog stadig et stykke vej til debuten på førsteholdet i Viborg F.F..

- Mathias er kun 16 år, så selvfølgelig er der et stykke vej endnu, inden han er klar til førsteholdet, men med det talent han besidder, så er der ingen tvivl om, at hans tid nok skal komme, fortæller sportschef Steffen Højer, der fortsætter.

- Her i Viborg gør vi meget ud af, at give vores spillere mulighed for at spille på det højeste niveau, som de er klar til, ud fra talent, fysik og mentalitet. Det kan man for eksempel se på Alexander og Kevin i førsteholdstruppen. De blev rykket op i seniortruppen, selvom de på det tidspunkt stadig måtte spille med U19-holdet i henholdsvis to og halvandet år mere. Det samme skete for Carlos på U17 holdet sidste år, hvor han stadig måtte spille for U17, men alligevel rykkede vi ham op i U19 truppen, for at gavne hans udvikling bedst muligt. Og allerede den første kamp i denne sæson sad han på bænken for vores førstehold, da de spillede mod Roskilde.

Mathias Gertsen har været skadet det sidste halve år, og er først nu ved at være oppe i omdrejninger igen efter den lange pause. Derfor er det første fælles mål, som klub og spiller har sat sig, at det unge stortalent skal komme igennem de næste 6 måneder uden nye skader.

Mathias Gertsen selv er naturligvis glad for forlængelsen, og de mange positive ord og den tillid som sportschef Steffen Højer viser ham.

- Det føles rigtig rigtig dejlig med denne forlængelse, specielt ovenpå de sidste seks måneder hvor jeg har siddet ude med en skade. Og i den forbindelse vil jeg også gerne takke Jette (Vig – red.), for det kæmpe arbejde hun har gjort for, at hurtigst muligt få mig klar igen, fortæller unge Mathias Gertsen, der fortsætter.

- Det er et stort skulderklap fra klubbens og Steffens side at gå ind og forlænge med mig lige efter den skade her, og jeg er meget taknemlig for den tillid de viser mig. Så lige nu vil jeg bare komme mig helt ovenpå min skade, og så gå skadefri i det næste halve år. Derefter vil jeg gerne begynde at arbejde mig tættere på førsteholdet. I første omgang bare muligheden for at træne med dem, men selvfølgelig håber jeg da, at jeg indenfor de tre år også kan komme ind omkring truppen til kampene. For det er min helt store drøm, at få lov til at løbe ind på Viborg stadion i den grønne kløvertrøje. Jeg elsker denne by og denne klub, og vil gøre alt for at blive en del af holdet i fremtiden, siger unge Mathias Gertsen afslutningsvis.

Udebanetur til Silkeborg

Udebanetur til Silkeborg

Viborg FF spiller udekamp fredag aften i Silkeborg, og VFF arrang...

0-2 mod FCM

0-2 mod FCM

Energi Viborg Arena lagde lørdag eftermiddag græs til et ægte riv...

Se højdepunkter fra kampen

Viborg FF-FCM 0-2


Viborg FF-FCM 0-2
Viborg FF-FCM 0-2
Ærgerlig Friis: Kan ikke indvende noget imod resultatet
Ærgerlig Friis: Kan ikke indvende noget imod resultatet
Tobias Bech før derby: Jeg glæder mig bare
Tobias Bech før derby: Jeg glæder mig bare
Derby-gensyn: Da Gravgaard sænkede FCM
Derby-gensyn: Da Gravgaard sænkede FCM

FRE D. 13/08 KL. 19.15
Sted: Energi Viborg Arena

 
06/08: Viborg FF (H)
13/08: Randers FC (H)
22/08: AGF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk