U19-ligaen optakt: Brøndby – FK Viborg

Lørdag eftermiddag klokken 15.00 står FK Viborgs U19 ligamandskab overfor en stor mundfuld, for på det tidspunkt fløjter dommeren kampen i gang imod Brøndby på udebane.

FK Viborgs U19 mandskab fik en god start på sæsonen i landets bedste række, da det blev til en hjemmesejr på 1-0 i weekenden mod Hvidovre ude på træningsanlægget på Kirkebækvej. Al den selvtillid som holdet fik tanket i den kamp, vil der også blive brug for, når man i denne weekend står overfor et af landets absolut bedste U19 mandskaber; nemlig Brøndbys unge talenter. Spørger man træner Jan Østergaard, så er spillerne godt klar over, at de alle sammen skal levere deres ypperste i denne kamp.

- Man kan godt mærke på spillerne i denne uge, at der både er en god optimisme efter sidste weekends gode resultat, men samtidig også stor fokus og meget dedikeret og godt arbejde, for at være optimalt klar til denne svære udekamp.

Træner Jan Østergaard tror da også på muligheden for at levere både en god præstation, men også en indsats der vil give spillerne points med hjem i spillerbussen.

- Selvfølgelig forventer vi en stor og spændende udfordring, og der er ingen tvivl om, at vi skal mobilisere alle vores kræfter og al kvalitet, for at få et godt resultat med fra Brøndby. Ydermere er det vigtigt, at vi kommer godt fra start. Men jeg tror på, at vi kan gå over og spille på lige fod med Brøndby, og selvfølgelig tror jeg også på, at vi kan skabe et godt resultat.

Hvorvidt det lykkes for træner Jan Østergaards U19 mandskab at drille et af landets absolut bedste U19-mandskaber på udebane, kan du læse om her på hjemmesiden i starten af næste uge.

Udebanetur til Vejle på s...

Udebanetur til Vejle på søndag

På søndag går turen til Nørreskoven, når Viborg FF møder Vejle Bo...

Tak til alle der var ”Gr...

Tak til alle der var ”Grønne Sammen” med os

I de seneste to uger har Viborg Kommune, Jyske Bank, Svanerent og...

Ny version af Grøn Magi

Ny version af Grøn Magi

Følger man Viborg Stifts Folkeblad, Radio Viborg eller Viborg FF’...

Ny version af GRØN MAGI i anledning af Viborg FF 125-års jubilæum. Tekst og musik: Mads Pugholm Solister: Morten Remar, Jesper Vindberg, Andreas Bech og Asbjørn Sennels Kor: Viborg FF og Kulturskolen Viborg Ide & Koncept: www.syngdinvirksomhed.dk

Viborg FF - GRØN MAGI 2021


Viborg FF - GRØN MAGI 2021
Viborg FF - GRØN MAGI 2021
Viborg FF - AaB 2-3
Viborg FF - AaB 2-3
Skuffet Friis: Mangler den sidste kvalitet
Skuffet Friis: Mangler den sidste kvalitet
Der er grøn magi i luften...
Der er grøn magi i luften...

SØN D. 26/09 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
19/09: Viborg FF (H)
26/09: OB (H)
03/10: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk