U19-ligaen optakt: Brøndby – FK Viborg

Lørdag eftermiddag klokken 15.00 står FK Viborgs U19 ligamandskab overfor en stor mundfuld, for på det tidspunkt fløjter dommeren kampen i gang imod Brøndby på udebane.

FK Viborgs U19 mandskab fik en god start på sæsonen i landets bedste række, da det blev til en hjemmesejr på 1-0 i weekenden mod Hvidovre ude på træningsanlægget på Kirkebækvej. Al den selvtillid som holdet fik tanket i den kamp, vil der også blive brug for, når man i denne weekend står overfor et af landets absolut bedste U19 mandskaber; nemlig Brøndbys unge talenter. Spørger man træner Jan Østergaard, så er spillerne godt klar over, at de alle sammen skal levere deres ypperste i denne kamp.

- Man kan godt mærke på spillerne i denne uge, at der både er en god optimisme efter sidste weekends gode resultat, men samtidig også stor fokus og meget dedikeret og godt arbejde, for at være optimalt klar til denne svære udekamp.

Træner Jan Østergaard tror da også på muligheden for at levere både en god præstation, men også en indsats der vil give spillerne points med hjem i spillerbussen.

- Selvfølgelig forventer vi en stor og spændende udfordring, og der er ingen tvivl om, at vi skal mobilisere alle vores kræfter og al kvalitet, for at få et godt resultat med fra Brøndby. Ydermere er det vigtigt, at vi kommer godt fra start. Men jeg tror på, at vi kan gå over og spille på lige fod med Brøndby, og selvfølgelig tror jeg også på, at vi kan skabe et godt resultat.

Hvorvidt det lykkes for træner Jan Østergaards U19 mandskab at drille et af landets absolut bedste U19-mandskaber på udebane, kan du læse om her på hjemmesiden i starten af næste uge.

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog søndag eftermiddag imod Lyngby BK hjemme i domkirkebyen. ...

Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)


Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation

SØN D. 28/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
12/05: Vejle (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk