Alexander - 2009 har været et godt år for migAlexander Juel Andersen har fået sit egentlige gennembrud i Viborg F.F. i løbet af året 2009, hvilket der blev sat en tyk streg under, da han til generalforsamlingen blev kåret som vinder af 80 års kruset, valgt af trænerteam og holdkammerater.

80 års kruset bliver tildelt den spiller der, såvel på som udenfor banen, har ydet den bedste sportslige og kammeratlige indsats.

Og det ekspertpanel der kårer denne pris er VFF’s førsteholdstrup samt trænerteamet, og for sæsonen 2008-09 faldt valget på Aleksander Juel Andersen, hvilket den sympatiske midterforsvarer var yderst stolt og beæret over.

- Det betyder rigtig meget for en ung spiller som mig selv at få denne pris, og den bekræftelse som der også ligger i den. For det er mine holdkammerater, der har stemt på mig. Den hæder her er et tegn på, at det jeg går og gør til træning, og den indsats jeg leverer under kamp er god. Så jeg er meget glad for, at de andre har stemt på mig.

Inden året 2009 gik i gang, så havde Alexander Juel Andersen kun spillet 3 kampe for Viborg F.F.’s førstehold, men efter et personligt utroligt godt år, så er Alexander nu noteret for 34 kampe. Så i året 2009 har den unge forsvarer spillet 31 kampe for førsteholdet, og den eneste kamp, han ikke har spillet, var kampen mod Brabrand, som han gik glip af, grundet en skade han fik under en U19 landskamp.

- Jeg har spillet rigtig meget det sidste år, og der er ingen tvivl om, at det er godt for min fodboldudvikling, at jeg er gået fra en af de unge marginalspillere til en fast starter.
Alexander er også fuld af lovprisninger overfor holdkammeraterne, og ikke mindst de rutinerede spillere, der virkelig hjælper de unge på holdet.

- De ældre spillere betyder utrolig meget, både som mennesker og som spillere. Især Ralf har hjulpet mig meget, og til træning har han virkelig været der og både pisket mig, og givet mig gulerødder og sørget for en høj intensitet til træning. Der er ingen tvivl om, at den erfaring han har, har han prøvet at give videre til os unge på holdet, og det har hjulpet mig som spiller. En spiller som Ralf har virkelig betydet meget for truppen i gennem hele den periode han har været her, og vi andre står med nogle kæmpesko, som vi nu skal udfylde i hverdagen, efter han er stoppet.

Men udover de rutinerede spillere, så får også den centrale forsvarskollega Simion Bulgaru store roser med på vejen, sammen med resten af forsvaret.

- Jeg synes virkelig vi har en god intern kommunikation i forsvaret, selvom os fem bagerste spillere kommer fra 4 forskellige lande. Vi kender hinanden bedre efter mange kampe sammen, og vi har fået nogle faste aftaler ind på holdet og i forsvaret, der gør det lettere for os at fungere som et hold, fortæller Alexander der fortsætter.

- I det centrale forsvar spiller jeg mange kampe sammen med Simion Bulgaru, der har haft et rigtig flot efterår. Jeg er meget imponeret over hans fodboldegenskaber. Som jeg ser det, så har han alle de kvaliteter der skal til for at nå langt. Han placerer sig godt, læser spillet flot, han er klog, krops- og hovedstødsstærk og kan sparke med begge ben. Den eneste mangel jeg kan finde hos ham, er på et område, som vi andre unge i forsvarskæden også skal forbedre. Vi skal blive lidt bedre som ledere på banen og i forsvaret. Vi er et ungt forsvar, hvor Simion er den ældste med sine 24 år.

I forhold til fremtiden, og primært foråret, så ser Alexander gerne, at holdet fortsætter den gode udvikling, som det er inde i.

- Vi skal fortsætte den opadgående kurve, og derigennem løfte vores bundniveau, så vi kan få 3 points i de kampe, hvor vi spiller mod hold fra den tunge ende af tabellen. Men jeg synes virkelig holdet har et stort potentiale, og jeg tillader mig at have store forventninger til fremtiden.

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog søndag eftermiddag imod Lyngby BK hjemme i domkirkebyen. ...

Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)


Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation

SØN D. 28/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
12/05: Vejle (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk