Søndergaard håber vejret snart tillader træning på græs

Viborg F.F.’s førsteholdstrup har kun 3 træningskampe og 17 dage til forårspremieren på Viborg Stadion, hvor traditionsklubben Frem gæster domkirkebyens hold. Derfor vil der nok også blive en lille ændring i træningen de næste par uger.

Spørger man cheftræner Lars Søndergaard, så er det ikke de store ændringer i den træning, som Viborg F.F.’s førsteholdstrup vil blive budt i løbet af de sidste ugers afpudsning af kampformen, inden det den 21. marts går løs på Viborg Stadion.
- Vi vil fortsat arbejde på, at blive bedre på de ting, som vi konstant arbejder med. Det er meget de samme ting vi hele tiden træner på at forbedre og mestre endnu bedre. Men selvfølgelig vil vi kigge på at drosle lidt ned på mængden af træning, så vi kan sikre os friskere ben hos spillerne frem til sæsonstart. Vi vil nok også arbejde lidt med hurtighedstræning op til Frem kampen, fortæller Lars Søndergaard.
Viborg F.F. har hidtil spillet syv træningskampe og dermed mangler der kun 3 af de i alt 10 træningskampe der er planlagt. Hidtil har holdet spillet mod fire klubber fra SAS-ligaen og tre fra første division, og de næste tre kampe byder på én kamp mod Danmarks U-20 hold og to kampe mod hold fra 2. division vest.
- Det passer os godt, at vi slutter af med kampe mod hold fra 2. division. For det er kampe hvor vi må formode, at vi skal skabe kampen og holde tempoet. Dermed vil de kommende kampe mod Hjørring og Blokhus formentlig minde mere om de kampe, som vi skal spille mange af i foråret, end hvad kampene mod SAS-ligaholdene har gjort.
Selvom Viborg F.F. råder over en rigtig god kunstgræsbane, så håber Lars Søndergaard, at vejret snart skifter karakter, så spillertruppen kan komme ud og få rigtig græs under knopperne.
- Jeg så gerne, at vi kunne komme på græs snart. For der er forskel på kunstgræsbaner og almindelige græsbaner. Den største forskel er nok hastigheden, der betyder at timingen i pasninger og omgangen med bolden er en anden på en almindelig græsbane i forhold til kunstgræsbaner. Men samtidig er selv verdens bedste græsbane lidt ujævn og knoldet, og det betyder bolden bevæger sig anderledes på en almindelig græsbane. Derfor er det en fordel, hvis man når at spille på almindelig græs i et lille stykke tid, så man kan vænne sig til de her ting, inden sæsonen starter og det gælder points.

Chancerig pointdeling mod ...

Chancerig pointdeling mod Randers FC

Der var kronjyske gæster på Energi Viborg Arena søndag eftermidda...

Se højdepunkterne fra kampen

Viborg FF - Randers FC 0-0 (28.04.24)


Viborg FF - Randers FC 0-0 (28.04.24)
Viborg FF - Randers FC 0-0 (28.04.24)
Poulsen efter 0-0: Tilfreds med vores defensive præstation
Poulsen efter 0-0: Tilfreds med vores defensive præstation
Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt

SØN D. 28/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
12/05: Vejle (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk