Jonas Thorsen - Vi skal være skarpere i felterne

VFFs unge allround-spiller, Jonas Thorsen, fik endnu en gang fuld spilletid i kampen mod Hjørring. Selvom han er skuffet over resultatet, ser han positivt frem mod sæsonstarten.

Efter nederlaget mod FC Hjørring er Viborg F.F.’s Jonas Thorsen ikke i tvivl om, hvor der skal arbejdes frem mod sæsonstarten: VFF skal være bedre til at styre kampene mod de defensivt orienterede hold.
- Når holdene står lavere på banen, er det vigtigt at vi holder tempo i spillet og får nogle flere bolde ind i feltet, vi har jo nogle store og stærke angribere. Samtidig skal vores midtbanespillere mere med ind i feltet, det har vi ikke helt været gode nok til.
Netop chancerne og spillet i modstanderens felt var svært for VFF at få frem mod FC Hjørring, på trods af et klart spilovertag hele kampen igennem. Første skridt på vejen mod chancerne er dog et højt pres og masser af boldbesiddelse, og denne del mener Jonas Thorsen, at VFF viste i lørdagens kamp.
- Jeg synes egentlig vi får lagt et udemærket pres på dem, i anden halvleg i hvert fald, og vi har bolden meget igennem hele kampen. Nu skal vi så arbejde på at være bedre på den sidste tredjedel af banen, og især at være skarpere i felterne.
Jonas Thorsen har været en af træner Lars Søndergaards foretrukne i startopstillingen i opstarten, og selvom han efterhånden har dækket de fleste positioner på banen, passer det Thorsen fint at kunne spille flere pladser.
- Jeg vil helst ligge på midtbanen, det er der sker mest, og man offensivt kan tilføre mest, men så længe der er spilletid, er det sådan set underordnet hvor jeg spiller henne, og jeg ser også mig selv som en allround-spiller.
Hvilken plads på taktiktavlen Jonas Thorsen får tildelt i næste kamp, bliver besvaret på torsdag, når VFF møder det danske U20-landshold.

VFF tog sejren på Fyn

VFF tog sejren på Fyn

Fredag aften havde VFF taget turen over Lillebælt, hvor OB vented...

Mads Søndergaard forlæng...

Mads Søndergaard forlænger med VFF

Mads Søndergaard og Viborg FF er blevet enige om at forlænge sama...

Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation


Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
OB - Viborg FF 1-3 (12.04.24)
OB - Viborg FF 1-3 (12.04.24)
Spillertrup og stab på besøg hos Peter Larsen Kaffe
Spillertrup og stab på besøg hos Peter Larsen Kaffe
Vejle Boldklub - Viborg FF 1-1 (07.04.24)
Vejle Boldklub - Viborg FF 1-1 (07.04.24)

SØN D. 21/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/04: Lyngby BK (H)
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk