Razak – Det bliver en tæt kamp, men vi vinder

Razak Pimpong sørgede for en sand grøn drømmestart, sidst de to klubber mødtes i efteråret på Viborg Stadion. Der scorede han til 1-0 efter blot 16 sekunder efter en præcis lang assist af George Popkhadze.

Men en smilende Razak Pimpong tør ikke love en gentagelse af den bedrift i weekendens kamp mod Kolding. Men til gengæld er han overbevist om, at Viborg tager alle tre point.
- Jeg kan godt huske den omvendte kamp. Jeg fik en lang aflevering fra George lige på kanten af feltet, tæmmede bolden, vendte rundt og sparkede den ind i det lange hjørne efter ganske få sekunder. Selvom jeg gerne vil, så tør jeg altså ikke love, at jeg kan gentage det kunststykke på søndag, fortæller en grinende Razak Pimpong, der fortsætter.
- Men jeg er til gengæld sikker på, at det vil blive en tæt kamp og det vil blive en kamp som vi vinder. Vi tager derfra søndag med 3 point.
Den omvendte kamp sluttede 2-2, efter VFF to gange undervejs var foran. Men en god Kolding defensiv gjorde det svært for VFF’erne at komme foran med mere end et enkelt mål og i sidste ende var det ikke nok til fuld pointhøst, da Kolding udlignede sent i kampen.
- Kolding står godt defensivt og så er de rigtig giftige i kontra-fasen. Så når de erobrer bolden, er det vigtigt, at vi er utroligt fokuserede og hurtigt får omstillet os til at stå rigtig defensivt og får afvist deres hurtige spillere.
Razak tror, at det er vigtigt for Viborg, at man også selv får gang i noget kontraspil, når man erobrer bolden fra Kolding. Netop fordi en god solid defensiv er svær at komme igennem.
- Når vi erobrer bolden fra Kolding, så tror jeg, at vi hurtigt skal finde muligheden for den dybe aflevering. For Kolding står stærkt defensivt og er svære at spille sig igennem i etableret spil, så vi kan gøre det meget nemmere for os selv, hvis vi er skarpe i omstillingsfasen ved bolderobringer. For det er der, hvor vi nemmest kan fange Kolding på det forkerte ben.

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog søndag eftermiddag imod Lyngby BK hjemme i domkirkebyen. ...

Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)


Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation

SØN D. 28/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
12/05: Vejle (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk