Vi bevæger os i den rigtige retning

For et par uger siden sendte Viborg F.F. et råb ud i Viborg By og omegn, til alle grønblodede viborgensere. Klubben havde brug for kapital her og nu, hvis topfodbold på Viborg Stadion skulle bevares i fremtiden.

Lige her inden ferien er det oplagt, at klubben lige giver en opfølgende status til alle interessenter, herunder ikke mindst alle de gode og loyale samarbejdspartnere, som har været inde og allerede nu hjælpe Viborg F.F..
I øjeblikket er der samlet ca. 1,5 million ind under vores nødråb og klubben har stadig en masse samarbejdspartnere, som man er i dialog med omkring økonomisk støtte. Derfor er det også en meget fortrøstningsfuld direktør Morten Jensen, der skuer ud over en fremtid, der ser lidt mere optimistisk ud.
- Status lige nu er, at der er samlet omkring de 1,5 million ind. Vores nødråbspakker er programsat til at vare indtil medio August, hvor vi gerne skulle nå op på de 4 millioner kroner.
En af de rigtig gode nyheder for klubben lige nu, er at byrådet lægger op til, at man vil lade Viborg F.F. sælge stadionnavnet.
- Viborg Kommune er kommet med nogle særdeles positive og opløftende udmeldinger i disse dage. Hvis de ting falder på plads, så ser det straks lysere ud, så det håber jeg og klubben selvfølgelig meget på. Der er ingen tvivl om, at et stadionnavn giver penge i kassen, så det kan sende os et stykke videre i forhold til de 4 millioner vi gerne skulle samle ind i disse kommende 1½ måned, udtaler Morten Jensen.
Viborg F.F. vil ufortrødent arbejde videre med at skaffe den nødvendige kapital og efter den store ferieperiode, vil klubben igen komme med en udmelding om status på nødråbsprojektet.
- Jeg vil igen gerne sige mange tak til de virksomheder, foreninger og privatpersoner, der har valgt at støtte op om klubben lige4 nu. Hver enkelt lille donation er med til at tage os et nyt skridt i den rigtige retning og selvom det skrider fremad, så mangler vi stadig mange skridt, som vi håber i alle vil være med til at tage sammen med os, så vi og byen og omegen kan komme styrket ud af denne periode. Jeg og klubben håber i alle får en god ferie, udtaler Morten Jensen afslutningsvis.

Chancerig pointdeling mod ...

Chancerig pointdeling mod Randers FC

Der var kronjyske gæster på Energi Viborg Arena søndag eftermidda...

Se højdepunkterne fra kampen

Viborg FF - Randers FC 0-0 (28.04.24)


Viborg FF - Randers FC 0-0 (28.04.24)
Viborg FF - Randers FC 0-0 (28.04.24)
Poulsen efter 0-0: Tilfreds med vores defensive præstation
Poulsen efter 0-0: Tilfreds med vores defensive præstation
Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt

SØN D. 12/05 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
05/05: Viborg FF (H)
12/05: Vejle (H)
15/05: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk