Simion Bulgaru skifter til russisk fodbold

Det skifte der har været under opsejling i længere tid er nu blevet en realitet. Viborgs solide centerforsvarer Simion Bulgaru skifter med øjeblikkelig virkning til den russiske klub Alania Vladikavkaz, der spiller i landets bedste række.

Moldoviske Simion Bulgaru nåede at spille 35 kampe og score et enkelt mål for Viborg F.F. i hans 2½ år i klubben og det er en glad Simion Bulgaru der ser tilbage på en tid som han har nydt og som har givet ham en masse.
- Det var lidt tungt i starten, hvor jeg ikke spillede så meget. Derfor vil jeg også gerne sige tak til Lars Søndergaard, der gav mig chancen som fast mand i forsvaret. Det er min tid og mine kampe for Viborg F.F. der har gjort dette skifte muligt for mig, fortæller Simion Bulgaru, der fortsætter.
- Jeg kommer virkelig til at savne klubben og ikke mindst de andre spillere og trænerne. Viborg F.F. har et rigtig godt kollektiv og jeg har fået mange venner i klubben, som jeg vil savne.
Simion Bulgaru har i første omgang skrevet under på en 1-årig kontrakt med Alania Vladikavkaz, og han lægger ikke skjul på sine ambitioner.
- Jeg har en formodning og et ønske om, at jeg har evnerne til at blive en fast bestanddel af startopstillingen. Min motivation er at bruge min tid i Alania til at blive fast mand på landsholdet igen. Helst allerede til næste landskamp, hvor vi skal spille mod Georgien, hvor jeg så kan møde George Popkhadze igen, fortæller en smilende Simion Bulgaru.
I den netop overståede sæson var Simion Bulgaru en vigtig spiller for Viborg F.F., hvor han blev noteret for 23 kampe og det er noget som Viborg direktør Morten Jensen påskønner.
- Vi her i Viborg F.F. er glade for den tid som vi har haft Simion Bulgaru i klubben. Ikke mindst i den overståede sæson var han en vigtig spiller for os. Derfor vil vi gerne sige tak til Simion for hans indsats i VFF og vi ønsker ham al held og lykke med hans karriere i russisk fodbold.
Simion Bulgaru skifter til Alania Vladikavkaz med øjeblikkelig virkning.

VFF tog sejren på Fyn

VFF tog sejren på Fyn

Fredag aften havde VFF taget turen over Lillebælt, hvor OB vented...

Mads Søndergaard forlæng...

Mads Søndergaard forlænger med VFF

Mads Søndergaard og Viborg FF er blevet enige om at forlænge sama...

Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation


Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
OB - Viborg FF 1-3 (12.04.24)
OB - Viborg FF 1-3 (12.04.24)
Spillertrup og stab på besøg hos Peter Larsen Kaffe
Spillertrup og stab på besøg hos Peter Larsen Kaffe
Vejle Boldklub - Viborg FF 1-1 (07.04.24)
Vejle Boldklub - Viborg FF 1-1 (07.04.24)

SØN D. 21/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/04: Lyngby BK (H)
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk