Skal levere koncentreret og professionelt arbejde

Tirsdag aften spiller Viborg F.F. anden runde i Ekstra Bladet Cup. En kamp hvor Viborg F.F. er klare favoritter, men hvor cheftræner Lars Søndergaard er opmærksom på cup kampenes særlige natur.

Som tidligere omtalt, så ser cheftræner Lars Søndergaard på cup kampe med en særlig respekt, da der altid sker store overraskelser i cup turneringen, idet underdogholdet går ud og spiller over evne, samtidig med favoritterne nogle gange tager for let på opgaven.
Derfor er det heller ikke overraskende, at noget af det der er vigtigst for cheftræneren i forhold til kampen mod Ringkøbing, er koncentration og professionalisme.
- Vi skal gå ud og leve op til vores favoritværdighed. Vi skal sørge for, at vi leverer en koncentreret og professionel indstilling og fortsætter de gode takter fra kampen i fredags mod Skive.
Men Lars Søndergaard er dog også klar over, at der venter spillerne en helt anden kamp tirsdag, end tilfældet var fredag mod Skive.
- Vi skal op i omdrejninger i denne her kamp. Men det bliver sværere at få succes med det mod Ringkøbing, end det var mod Skive. For jeg forventer, at Ringkøbing vil stå meget defensivt med mange folk omkring eget felt. Derfor må vi også indstille os på en god portion tålmodighed, samtidig med vi sørger for at have et højt tempo og bevæge bolden hurtigt rundt. Det er nemmere at få huller og chancer mod et hold som Skive, der også selv vil spille fodbold og forsøge at skabe kampen. End det er mod et meget defensivt indstillet hold, der satser på et lucky punch.
Kampen mod Ringkøbing spilles på udebane og starter klokken 18.00

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog søndag eftermiddag imod Lyngby BK hjemme i domkirkebyen. ...

Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)


Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation

SØN D. 28/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
12/05: Vejle (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk