Viborg F.F. henter Simon Bræmer

Tidligt torsdag morgen blev de papirer skrevet under, der gjorde Simon Bræmer til VFF-spiller for resten af efteråret. En aftale der glæder både Simon Bræmer og Viborgs udviklingschef Steffen Højer.

Dermed bliver den 26 år gamle angriber tredje forstærkning til Viborgs trup i sommerens transfervindue og han kan få debut allerede søndag, når Viborg drager til Gladsaxe for at spille mod Simon Bræmers tidligere klub, AB.
Aftalen mellem Simon og VFF gælder for resten af efteråret, hvorefter man vil tage stilling til om aftalen skal forlænges.
- Vi ved, at Simon er en dygtig angriber og han havde succes både i AaB og i AB i starten af hans tid der. Det er nu, han skal bevise, at han virkelig ønsker at være en topspiller i Danmark, for det er nu som 26’årig, han skal slå sit navn fast. Det får han så i første omgang fire måneder til at bevise her i Viborg. Og det er en aftale, jeg godt kan se forlænget, hvis han finder sit gamle niveau, udtaler Steffen Højer, der fortsætter.
- Simon er en spiller, der har vist, at han kan lave mål, så jeg glæder mig til at arbejde med ham og få ham integreret i vores velfungerende trup.
Simon selv er glad for kontrakten med Viborg og glæder sig til at komme i gang igen og vise sine kvaliteter. Derfor tænker han slet ikke fire måneder frem lige nu. Hans fokus ligger udelukkende på de næste fire måneder og den træning og de kampe, som ligger i den periode.
- Jeg er rigtig glad for denne aftale med Viborg F.F. og glæder mig til igen at skulle ud og spille kampe og præstere på et højt niveau. Jeg har savnet at spille fodbold, så nu vil jeg bare fokusere på de næste fire måneder og hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe VFF, udtaler Simon Bræmer, der uddyber.
- Lige nu handler det om, at jeg skal levere en masse gode præstationer og på den måde hjælpe klubben til sejre. Jeg skal gå ud og arbejde hårdt og præstere godt. Hvis det lykkes, så har jeg før bevist, at gode præstationer fra mig også betyder en del scoringer, så det håber jeg selvfølgelig også på her i Viborg. Hvad der så sker om fire måneder, det må jeg tage til den tid. Nu handler det kun om at levere gode kampe for VFF og hjælpe klubben mest muligt, så må vi tage den snak om fremtiden bagefter.
Første kamp for Simon kan blive allerede på søndag, hvor Viborg som tidligere skrevet drager til Gladsaxe for at spille mod AB – Simon Bræmers gamle klub. Den kamp bliver spillet klokken 15.00.

Højdepunkter: SJE-VFF 0-2

Højdepunkter: SJE-VFF 0-2

Se mål og højdepunkter fra sejren i Haderslev....

VFF tog sejren og 7.pladse...

VFF tog sejren og 7.pladsen

VFF stod lørdag eftermiddag overfor SønderjyskE på udebane i den ...

Se mål og højdepunkter fra kampen

Sønderjyske - Viborg FF 0-2


Sønderjyske - Viborg FF 0-2
Sønderjyske - Viborg FF 0-2
Grønning: En fantastisk præstation
Grønning: En fantastisk præstation
Friis: Det er kæmpestort
Friis: Det er kæmpestort

"For Enhver F*cking Pris" kommer snart...

Næste sæson
starter i uge 30

God sommer

nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk