Højer – Glad for vi brænder en masse chancer

Steffen Højer så et Viborg F.F. mandskab, der leverede en rigtig flot kamp mod AB søndag. Ikke mindst offensivt var det et sprudlende Viborg mandskab, der skabte en masse store chancer i løbet af de 90 minutter.

Derfor var det også en Steffen Højer, der generelt var godt tilfreds med spillet, der evaluerede på kampen efterfølgende.
- Generelt spiller vi en rigtig flot kamp. Og lidt kontroversielt vil jeg sige, at jeg er glad for, at vi brænder en masse chancer. For det betyder jo, at vi skaber en masse chancer og det er positivt, fortæller en smilende Steffen Højer, der dog straks uddyber.
- Vi skal selvfølgelig score på vores chancer, men omvendt er vi decideret uheldige to gange i går, hvor bolden rammer stolpen og hopper tilbage i spil.
Kampen mod AB bød på en overraskelse fra cheftræner Lars Søndergaards side. Viborg stillede op i en 4-4-2 opstilling, hvor Jesper Kjærulff og Simon Bræmer agerede angrebsduo.
- Det ligner noget, der kan blive et supergodt angreb. Det var første gang de to spillede sammen, men det kunne man ikke se, for de udviste en god intern forståelse og fandt hinanden godt. Simon havde debut for os og leverede en rigtig god en af slagsen, hvor han var en god station i vores angrebsspil og Jesper, ja han bomber jo bare videre.
Men selvom der var rigtig mange positive takter i kampen mod AB, så var der dog et enkelt uheldigt element, igen fik modstanderholdet lov til at score 2 mål på Viborgs normalt så stærke defensiv. Dermed var det tredje Viasat Divisionen kamp i træk, at modstanderne scorede dobbelt på Robert i Viborgs mål.
- Det er rigtig positivt, at vi skaber så meget frem ad banen som vi gør, og derfor er vi også lidt ærgerlige over, at det ikke blev til tre point i kampen mod AB. Men vi må nok også erkende, at der defensivt er lidt, der skal rettes til. Men det er nu ikke noget, jeg er nervøs for. Vi har før som hold vist, at det er nogle defensive aftaler og justeringer, som vi magter af spille med. Så det skal vi lige have justeret, så vi igen kan få lukket mere effektivt af foran Robert i vores mål.
Det har Steffen, sammen med cheftræner Lars Søndergaard, indtil fredag at få kigget på. For der skal Viborgs mandskab i aktion næste gang. Når man på Viborg stadion tager imod Fredericia klokken 19.00

Finn Døssing mindes og hy...

Finn Døssing mindes og hyldes med legendetrøje

Finn Døssing er et ikon, en legende og en de allerstørste spiller...

Ny kontaktløs scanning af...

Ny kontaktløs scanning af billetter og kort

Energi Viborg Arena bliver det første fodboldstadion i Danmark, h...

Kvalifikationsspillet åbn...

Kvalifikationsspillet åbnes hjemme mod Hvidovre

Programmet for resten af forårssæsonen er klar, og Viborg FF kan ...

Efter en lang skadespause var Jamie Jacobs endelig tilbage i kampuniformen i onsdagens testkamp mod HSV.

Jacobs på vej tilbage: Dejligt at være på banen igen


Jacobs på vej tilbage: Dejligt at være på banen igen
Jacobs på vej tilbage: Dejligt at være på banen igen
Lyngby BK - Viborg FF 2-0
Lyngby BK - Viborg FF 2-0
Søndergaard vil fortsætte udviklingen: Glad for mine præstationer
Søndergaard vil fortsætte udviklingen: Glad for mine præstationer
Viborg FF - Brøndby IF 1-2 (10.03.24)
Viborg FF - Brøndby IF 1-2 (10.03.24)

SØN D. 31/03 KL. 16.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
31/03: Hvidovre (H)
07/04: Viborg FF (H)
12/04: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk