God sejr i Århus

Tirsdag eftermiddag slog VFF’s reservehold, med Søren Frederiksen i spidsen, AGF’s reservehold i en god og jævnbyrdig kamp. Sejren blev på 2-0 og VFF fik dermed noteret sig den første sejr i reserveholdsturneringen.

VFF’s holdopstilling.
Kristian Kirk
Sune Kiilerich – Lars Emil Andersen – Mads Eriksen – Kenneth Nilsen
Carlos Shiralipour – Kenneth Skov
Kevin Mensah – Kennth Hansen – Lasse Ankjær
Christian Stisen
De to hold startede med at se hinanden lidt an og i kampens start fokuserede begge hold på at få defensiven på plads, imens man offensivt prøvede at overrumple modstanderens forsvar med den lange direkte aflevering.
Men efterhånden som kampen skred frem, begyndte kombinationerne at glide bedre for begge mandskaber, i en kamp der hele vejen igennem var jævnbyrdig og med meget få chancer.
Første chance tilfaldt AGF efter ca. 10 minutter. En aflevering fandt en AGF’er, der inde i feltet fik tæmmet bolden og trykket hårdt af. Men bolden strøg lige forbi stolpen.
I det 20 minut var VFF så for første gang farlige. Gode kombinationer i højre side mellem Kevin Mensah og Sune Kiilerich gav en udmærket mulighed, men desværre blev skuddet blokeret til hjørne.
Men man skulle helt hen til det 38’te minut, før et af holdene for alvor viste tænder. Men så var det også en situation, hvor der virkelig var bid i afslutningen.
Kenneth Skov erobrede flot bolden og sendte Stisen af sted på højre flanke i en hurtig kontra. Hans indlæg blev dog rettet af til hjørne. Hjørnesparket blev slået langt og fandt Kenneth Skov lige udenfor feltet i modsatte side. Kenneth vendte rundt et par gange og snød sin direkte mand, inden han sendte et indlæg ind i feltet, der fandt Lars Emil på kanten til det lille felt. Lars Emil fik bolden med sig og sparkede resolut bolden forbi AGF’s målmand og ind i målet til en føring til Viborg.
Der var ikke flere store chancer i halvlegen og dermed kunne Viborgs spillere gå til pause med en 1-0 føring. Pausen blev benyttet til at lave et par udskiftninger. De tre førsteholdsspillere Sune Kiilerich, Carlos Shiralipour og Kevin Mensah forlod banen til fordel for Niki Fuglsang, Jesper Henriksen og Søren Nielsen.
Anden halvleg blev, præcis som første, en god kamp imellem to jævnbyrdige hold. De to hold kom ikke frem til mange store chancer. I stedet for blev der kæmpet hårdt om hver eneste bold og hver eneste meter på banen.
I det 63’ende minut troede de fleste dog, at en udligning var på trapperne. For der fløjtede dommeren for straffe til AGF og Dennis Høgh gjorde sig klar til at sende bolden forbi Kirk i VFF-målet. Men Kristian Kirk gav en prøve på sine meget hurtige reflekser på stregen og reddede flot straffesparket og Viborgs føring.
Tre minutter senere blev Kenneth Skov skiftet ud og ind kom Martin Christensen.
Næste store mulighed i kampen tilfaldt VFF og her lukkede og slukkede man reelt kampen. Et flot indlæg fra venstresiden fandt Søren Nielsen, der pressede sig foran og over sin direkte modstander og med et præcist hovedstød sørgede han for, at Viborg kom på 2-0.
Herefter var der ikke flere store tilbud til noget af holdene. Viborgs spillere sørgede for stille og roligt at køre sejren hjem og det mest dramatiske der skete, var en udskiftning af Kenneth Hansen til fordel for Mads Lauridsen.
En god sejr i en meget lige kamp, hvor Viborgs spillere var lidt mere skarpe i felterne, sammenlignet med modstanderne fra AGF.