AGF er rækkens bedste hold

Spørger man Viborgs cheftræner, Lars Søndergaard, så er han ikke i tvivl, AGF er første divisions bedste hold. Det samme siger tabellen, der som bekendt aldrig lyver, for lige nu fører AGF rækken med 8 point ned til nummer to.

AGF er det eneste ubesejrede hold i første division efter 14 runder og på hjemmebane har holdet vundet alle syv kampe. Derfor er det måske ikke den store overraskelse, at cheftræner Lars Søndergaard mener, at det realistisk set vil være tilfredsstillende med et enkelt point i kampen mod AGF på NRGi Park.
- Jamen ser man realistisk på kampen mod AGF på søndag, så vil et enkelt point være tilfredsstillende. Jeg ved godt, at det ikke rykker så meget i tabellen, men vi må jo samtidig også erkende, at AGF er rækkens bedste hold. Det er et stærkt mandskab med nogle meget gode individualister, såsom Peter Graulund, Martin Jørgensen, Stephan Petersen og David Devdariani, for blot at nævne nogle få af dem.
Lars Søndergaard har set flere kampe med dem live på stadion i år og har også set en del kampe med dem, når de har været sendt i TV og han er derfor udmærket klar over, hvad der venter Viborgs mandskab på søndag.
- AGF har et hold med meget høj klasse. Som de spiller i tiden, viser de, at de ikke er et Viasat-hold og det var utroligt de rykkede ned sidste år. Se bare på da vi mødte dem i pokalen sidste år, dengang førte de SAS-ligaen og folk talte om medaljer og topplacering, fortæller Lars Søndergaard, der uddyber.
- Det er et hold, der lige nu er fyldt med selvtillid og de har en stor tro på egne evner. Så selvom de kommer bagud, så bliver de bare ved med at mase på og har gentagne gange vendt kampe, hvor de er kommet bagud. Så vi skal forvente et anderledes pres fra dem, end hvad vi normalt oplever i vores kampe i Viasat-divisionen. Derfor er det også vigtigt, at vi ikke falder for langt tilbage, for hvis vi stiller os ned omkring eget felt og blot parerer, så kører de os over. De er simpelthen for gode til, at vi må give dem spillet og muligheden for at hele tiden være nede omkring vores felt. Vi skal stå højere på banen.
Men selvom Lars ved, at der venter en rigtig vanskelig kamp, hvor et point er tilfredsstillende, så er der altid muligheder for mere, men det kræver, at hele holdet rammer dagen.
- Vi skal ikke fokusere på AGF som sådan, det handler for os om at se på os selv og sørge for, at vi gør det rigtige. Vi skal sørge for, at vi virkelig har styr på vores defensiv og vores interne aftaler. Vi må ikke give dem lette mål. Samtidig skal vi være skarpe i det modsatte felt også, for AGF vil heller ikke tillade os mange chancer i kampen. Så når vi kommer frem til chancer, er det vigtigt, at vi slår til. Vi skal også turde holde i bolden og spille vores eget spil og så skal vi vise en stor løbevilje og vi skal gå ind og vinde de vigtige bolde og de hårde nærkampe. Samtidig er AGF et hold, der sender mange folk med i offensiven. Så hvis vi formår at spille klogt i kampen, så kan det give os plads fremad banen og når de muligheder opstår, er det vigtigt, vi sender mange folk med frem af banen selv. Rammer vi dagen og gør vi de her ting, så er vejen fra et point til tre måske ikke så lang.

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog søndag eftermiddag imod Lyngby BK hjemme i domkirkebyen. ...

Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)


Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation

SØN D. 28/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
12/05: Vejle (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk