Berøvet for en succesoplevelse

Lars Søndergaard havde svært ved at finde den rigtige grimasse efter kampen søndag eftermiddag mod AGF på udebane. For resultatet kontra præstationen var virkelig som en sur-sød sauce for cheftræneren.

Viborg F.F.’s spillere leverede en virkelig flot indsats mod AGF på udebane i søndagens tidlige eftermiddagskamp. Ikke mindst i første halvleg, hvor de grønblusede sad solidt på kampen og også vandt skudstatistikken med 11-3.
- Ser man på kampen i går og ikke mindst første halvleg, så lykkes vi med de ting vi har trænet og fokuseret på i den seneste tid. Vi stod kompakt og fik presset AGF i deres spilopbygning. Samtidig kom vi frem til mange chancer selv og ikke mindst fik vi afsluttet vores angreb, så vi kunne komme ned og stå rigtig i stedet for at blive fanget i en kontra. Den eneste malurt i bægeret for mig i en rigtig god første halvleg var vel egentlig, at vi ikke fik scoret på nogle af de chancer vi skabte, fortalte Lars Søndergaard.
Fra ca. det 60 minut og frem til scoringen lykkedes det dog hjemmeholdet fra Aarhus at lægge et pres på Viborgs spillere. I den fase af kamp faldt Viborgs spillere for langt ned og endte op med at bare parere, noget som Lars inden kampen havde pointeret, at man ikke måtte forfalde til. For så ville AGF simpelthen være for stærke.
- Også i anden halvlegs start spiller vi godt og kommer frem til nogle udmærkede chancer, ikke mindst via kontra og omstillingsfasen. Men der er en periode sidst i kampen, hvor det lykkes for AGF at presse os og trykke os langt ned på egen bane. Der står vi bare og parerer og mister bolden meget hurtigt når vi erobrer den. I den fase presser de mange mænd frem og deres gode og stærke individualister sætter tempoet endnu mere op. Det gør det svært for os. Men alligevel holder vi AGF fra chancer også i den periode af kampen, fordi vi står så kompakt og godt defensivt, forklarer Lars Søndergaard, der fortsætter.
- Derfor står man også efter sådan en kamp her med en meget underlig tom følelse i kroppen. For vi gør så meget rigtig og spiller kæmper bogstaveligt røven ud af bukserne hele kampen. Men til sidst får vi ikke engang det yderst fortjente ene point og en halv succesoplevelse med os hjem fra Aarhus. Der er virkelig frustrerende at levere en så flot fight og godt spil over hele linjen og så til sidst, uforskyldt, blive berøvet for den succesoplevelse, som det ville have været, at være det første hold, der tog point på AGF’s hjemmebane.
Men her dagen efter kampen, så ligger fokus på efterårets sidste kamp og derfor er det essentielt, at man går ind og finder de positive ting i kampen og tager dem med sig i det videre forløb.
- Nu mangler der en kamp i efteråret for os og i forhold til den, så er det vigtigt, at vi tager de rigtige ting med os fra kampen mod AGF. For det er de gode elementer vi skal tage fat i og bruge i denne uge op til kampen mod FC Vestsjælland. I forhold til AGF kampen så er det indsatsen og den spillemæssige præstation der er det positive. Det er det, der giver tro på fremtiden. Hvis vi kan gå ind og fortsætte dette spil, med samme energi og vilje, så skal vi nok få vendt det her. Med en ny indsats af samme kaliber, så henter vi point mod FC Vestsjælland i efterårets sidste kamp.

Finn Døssing mindes og hy...

Finn Døssing mindes og hyldes med legendetrøje

Finn Døssing er et ikon, en legende og en de allerstørste spiller...

Ny kontaktløs scanning af...

Ny kontaktløs scanning af billetter og kort

Energi Viborg Arena bliver det første fodboldstadion i Danmark, h...

Kvalifikationsspillet åbn...

Kvalifikationsspillet åbnes hjemme mod Hvidovre

Programmet for resten af forårssæsonen er klar, og Viborg FF kan ...

Efter en lang skadespause var Jamie Jacobs endelig tilbage i kampuniformen i onsdagens testkamp mod HSV.

Jacobs på vej tilbage: Dejligt at være på banen igen


Jacobs på vej tilbage: Dejligt at være på banen igen
Jacobs på vej tilbage: Dejligt at være på banen igen
Lyngby BK - Viborg FF 2-0
Lyngby BK - Viborg FF 2-0
Søndergaard vil fortsætte udviklingen: Glad for mine præstationer
Søndergaard vil fortsætte udviklingen: Glad for mine præstationer
Viborg FF - Brøndby IF 1-2 (10.03.24)
Viborg FF - Brøndby IF 1-2 (10.03.24)

SØN D. 31/03 KL. 16.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
31/03: Hvidovre (H)
07/04: Viborg FF (H)
12/04: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk