Ny træner forventes på plads inden opstartstræningen

Viborg F.F. er i øjeblikket uden en cheftræner. Men ledelsen, med direktør Morten Jensen i spidsen, arbejder energisk på hurtigt at finde den træner, der kan sikre, at ’vision 2012’ bliver en realitet.

For få dage siden udtalte Viborg F.F.’s direktør Steen Petersen, at Viborg F.F.’s kommende cheftræner skulle være en langt mere offensivt indstillet træner. Denne betragtning er direktør Morten Jensen helt enig i.
- Vi er lige nu i en proces, hvor vi skal afstemme hele den sportslige organisation. Det ligger fast, at man skal vinde omkring 20 kampe på en sæson for at rykke op og det kræver en offensiv præget spillestil. Så en af de ting en kommende træner skal have som styrkeområde, det er det offensive spil. Men selvfølgelig stadig baseret på en god defensiv organisation, fortæller direktør Morten Jensen, der fortsætter.
- Lige nu har vi en intern proces, hvor vi evaluer efteråret med vores tre gode trænere. Vi forventer, at vi ud fra det vi i fællesskab finder frem til der, kan lave en præcis profil på Viborgs kommende cheftræner.
Viborg F.F. arbejder stadig ud fra vision 2012, der skal resultere i en oprykning, senest sommeren 2012, men udover oprykningen næste sæson, der lige nu er det langsigtede mål, så har efterårets kampe også resulteret i et kortsigtet mål, der hedder ’afstand til nedrykningsstregen’.
- Vi ved, at vores kommende cheftræner skal være i stand til at indfri vores ’vision 2012’, men samtidig skal han også kunne levere resultater på kort sigt og i forhold til vores nuværende placering. For en ting er, at han skal være en af drivkræfterne til næste sæsons 20 sejre. Men han skal allerede i foråret kunne levere resultater, så vi hurtigt får skabt afstand til bunden af første division. Så selvom vi stadig er i en proces, der skal sikre oprykning næste sommer, så er vi også i en situation, hvor gode resultater og sejre skal være en naturlig del af denne proces allerede fra første dag.
Viborgs spillere går på vinterferie den ottende december og indtil da er det Steffen Højer og Søren Frederiksen, der står for træningen. Når spillerne møder ind igen i starten af januar, forventer Morten Jensen, at den nye cheftræner vil stå klar og tage imod dem.

Finn Døssing mindes og hy...

Finn Døssing mindes og hyldes med legendetrøje

Finn Døssing er et ikon, en legende og en de allerstørste spiller...

Ny kontaktløs scanning af...

Ny kontaktløs scanning af billetter og kort

Energi Viborg Arena bliver det første fodboldstadion i Danmark, h...

Kvalifikationsspillet åbn...

Kvalifikationsspillet åbnes hjemme mod Hvidovre

Programmet for resten af forårssæsonen er klar, og Viborg FF kan ...

Efter en lang skadespause var Jamie Jacobs endelig tilbage i kampuniformen i onsdagens testkamp mod HSV.

Jacobs på vej tilbage: Dejligt at være på banen igen


Jacobs på vej tilbage: Dejligt at være på banen igen
Jacobs på vej tilbage: Dejligt at være på banen igen
Lyngby BK - Viborg FF 2-0
Lyngby BK - Viborg FF 2-0
Søndergaard vil fortsætte udviklingen: Glad for mine præstationer
Søndergaard vil fortsætte udviklingen: Glad for mine præstationer
Viborg FF - Brøndby IF 1-2 (10.03.24)
Viborg FF - Brøndby IF 1-2 (10.03.24)

SØN D. 31/03 KL. 16.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
31/03: Hvidovre (H)
07/04: Viborg FF (H)
12/04: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk