Godt resultat i Bip-test af Lasse Ankjær

 Udover den almindelige træning, så bliver Viborg F.F.’s spillere i disse dage haglet igennem tests, der skal fastlægge eksakte tal, så trænerteamet kan se, hvilken kondition hver enkelt spiller har i øjeblikket.

Viborgs spillere får snart lov til at gå på vinterferie, men inden det sker, så skal trænerteamet vide præcis hvor god form hver enkelt spiller er i. For når man er professionel fodboldspiller, så betyder en ferie ikke total afslapning, for samtlige spillere hos Viborg F.F. modtager et individuelt træningsprogram, hvor man hver eneste dag skal igennem noget hjemmetræning for at sørge for, at konditionen er lige så god når man møder op efter ferien, som den var inden man tog af sted.
Den første test spillerne løb ind i var Bip-testen. Testen foregår ved, at man opmåler en 20 meter lang bane. Testpersonerne løber mellem de opmålte punkter. Tidsrummet, man har til at gennemføre banen, bliver hele tiden kortere, og når man ikke længere kan gennemføre banen indenfor bibbene, kan man aflæse ens kondital på en tabel.
Denne test kender spillerne særdeles godt, for den bliver lavet minimum fire gange hvert år, så trænerne hele tiden kan følge spillernes kondition og derfor kan trænerne se hvordan konditionen er i forhold til testen i sommers, hvor samtlige spillere også lavede en Bip-test.
Til denne test imponerede især Lasse Ankjær, der var virkeligt godt løbende. Lasse ’vandt’ Bip-testen blandt spillerne, da han var den spiller der løb længst af dem alle sammen, før han måtte give op overfor det høje løbetempo.
Efter at trænerteamet havde bearbejdet og vurderet tallene, var Steffen Højer godt tilfreds med Lasse Ankjærs indsats.
- Lasse gjorde det rigtig godt i denne test. Han har forbedret sig markant i forhold til testen der blev lavet i sommers. De andre spillere leverede lidt blandede resultater, hvilket man vil kunne se, i de trænings programmer de får med hjem, fortalte Steffen Høje, der fortsatte.
- Ingen må være tilfreds med at opnå det samme, som man gjorde i sommers. Vi skal altid jagte en forbedring, med mindre der er tale om spillere, der har været skadet igennem længere tid. Og ferie for en professionel fodboldspiller betyder bare, at man træner alene, i stedet for at møde ind og træne med holdkammeraterne.

VFF tog sejren på Fyn

VFF tog sejren på Fyn

Fredag aften havde VFF taget turen over Lillebælt, hvor OB vented...

Mads Søndergaard forlæng...

Mads Søndergaard forlænger med VFF

Mads Søndergaard og Viborg FF er blevet enige om at forlænge sama...

Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation


Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
OB - Viborg FF 1-3 (12.04.24)
OB - Viborg FF 1-3 (12.04.24)
Spillertrup og stab på besøg hos Peter Larsen Kaffe
Spillertrup og stab på besøg hos Peter Larsen Kaffe
Vejle Boldklub - Viborg FF 1-1 (07.04.24)
Vejle Boldklub - Viborg FF 1-1 (07.04.24)

SØN D. 21/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/04: Lyngby BK (H)
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk