Godt resultat i Bip-test af Lasse Ankjær

 Udover den almindelige træning, så bliver Viborg F.F.’s spillere i disse dage haglet igennem tests, der skal fastlægge eksakte tal, så trænerteamet kan se, hvilken kondition hver enkelt spiller har i øjeblikket.

Viborgs spillere får snart lov til at gå på vinterferie, men inden det sker, så skal trænerteamet vide præcis hvor god form hver enkelt spiller er i. For når man er professionel fodboldspiller, så betyder en ferie ikke total afslapning, for samtlige spillere hos Viborg F.F. modtager et individuelt træningsprogram, hvor man hver eneste dag skal igennem noget hjemmetræning for at sørge for, at konditionen er lige så god når man møder op efter ferien, som den var inden man tog af sted.
Den første test spillerne løb ind i var Bip-testen. Testen foregår ved, at man opmåler en 20 meter lang bane. Testpersonerne løber mellem de opmålte punkter. Tidsrummet, man har til at gennemføre banen, bliver hele tiden kortere, og når man ikke længere kan gennemføre banen indenfor bibbene, kan man aflæse ens kondital på en tabel.
Denne test kender spillerne særdeles godt, for den bliver lavet minimum fire gange hvert år, så trænerne hele tiden kan følge spillernes kondition og derfor kan trænerne se hvordan konditionen er i forhold til testen i sommers, hvor samtlige spillere også lavede en Bip-test.
Til denne test imponerede især Lasse Ankjær, der var virkeligt godt løbende. Lasse ’vandt’ Bip-testen blandt spillerne, da han var den spiller der løb længst af dem alle sammen, før han måtte give op overfor det høje løbetempo.
Efter at trænerteamet havde bearbejdet og vurderet tallene, var Steffen Højer godt tilfreds med Lasse Ankjærs indsats.
- Lasse gjorde det rigtig godt i denne test. Han har forbedret sig markant i forhold til testen der blev lavet i sommers. De andre spillere leverede lidt blandede resultater, hvilket man vil kunne se, i de trænings programmer de får med hjem, fortalte Steffen Høje, der fortsatte.
- Ingen må være tilfreds med at opnå det samme, som man gjorde i sommers. Vi skal altid jagte en forbedring, med mindre der er tale om spillere, der har været skadet igennem længere tid. Og ferie for en professionel fodboldspiller betyder bare, at man træner alene, i stedet for at møde ind og træne med holdkammeraterne.

VFF er klar til 3600 tilsk...

VFF er klar til 3600 tilskuere

Vi er igen klar til at åbne dørene for tilskuere på Energi Viborg...

Christian Sørensen forlæ...

Christian Sørensen forlænger med VFF

Viborg FF og Christian Sørensen er blevet enige om at forlænge sa...

Støt fanarbejdet

Støt fanarbejdet

De grønne fans har været særdeles aktive den seneste tid – til tr...

Christian Sørensen og Viborg FF er blevet enige om at forlænge samarbejdet

Christian Sørensen forlænger til 2024 ✍️


Christian Sørensen forlænger til 2024 ✍️
Christian Sørensen forlænger til 2024 ✍️
Viborg FF - Esbjerg fB 4-0
Viborg FF - Esbjerg fB 4-0
Friis: Fantastisk sejr - men vi skal være bedre
Friis: Fantastisk sejr - men vi skal være bedre
Sørensen efter 4-0: Dejligt at være afgørende
Sørensen efter 4-0: Dejligt at være afgørende

FRE D. 30/04 KL. 18.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
23/04: Viborg FF (H)
30/04: FC Helsingør (H)
07/05: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk