Simon Bræmer og VFF forlænger ikke samarbejdet

Det blev kun til et halvt år, samarbejdet mellem angriberen Simon Bræmer og Viborg F.F.. Det ligger nu fast, hvor begge parter er enige om, at den nuværende aftale imellem de to parter ikke bliver forlænget.

Hverken for Simon Bræmer eller Viborg F.F. blev efterårets samarbejde den sportslige optur, som begge parter havde troet, da man indgik aftalen i somres.
Derfor er begge parter enige om, at den nuværende aftale ikke skal forlænges. Dermed ender Simon Bræmer op med ni kampe og et mål for kløverklubben inden han nu begiver sig ud på transfermarkedet for at finde en ny arbejdsgiver.
- Jeg har været rigtig glad for min tid i klubben, set ud fra et personligt synspunkt i det mindste. Jeg har nydt min tid her og virkelig haft det godt sammen med de andre spillere i truppen. Så derfor er det også en klub, som jeg godt kunne tænke mig at vende tilbage til igen, hvis muligheden opstår og det virker rigtig for begge parter. Men når man ser på det sportslige her i efteråret, så har det ikke været tilfredsstillende for hverken mig eller klubben, forklarer Simon Bræmer.
Nogle betragtninger som direktør Morten Jensen er enig med angriberen omkring.
- Det blev et efterår der ikke kom til at forløbe som hverken klubben eller Simon Bræmer havde troet og håbet. Derfor er det naturligt, at vores samarbejde ikke bliver forlænget. Men jeg ønsker ham alt det bedste fremover, fortæller Morten Jensen.

Støt de grønne drenge: H...

Støt de grønne drenge: Halv pris på lørdag

Vi tror stadig på det! På lørdag fortsætter jagten på en plads i ...

Topbrag mod Fremad Amager

Topbrag mod Fremad Amager

Der er spænding til det sidste i toppen af NordicBet Ligaen, hvor...

Grønning: Intet er afgjor...

Grønning: Intet er afgjort endnu

Jeppe Grønning har stadig en stor tro på, at VFF kan rykke op i S...


Brug din lørdag fornuftigt - vi ses på stadion!

LØR D. 25/05 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
25/05: Fremad Amager (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk