En institution i klubben trådte til i efteråret

Da VFF i de sidste par uger af turneringen og i efterårets afslutning stod uden en fysioterapeut tilknyttet klubben, trådte Viborg Klinik for Fysioterapi til. For grønblodede Jette Vig var, som altid, parat til at hjælpe VFF.

Jette Vig har tidligere arbejdet i 13 år som fysioterapeut for Viborg F.F., så da hun erfarede, at klubben stod og akut manglede nogle fysioterapeuttimer, så sprang hun beredvilligt til, igennem sit firma, Viborg klinik for fysioterapi.
- Der er måske nok flere grunde til, at vi som virksomhed sprang til og valgte at hjælpe Viborg F.F. i de her sidste uger af efterårssæsonen. For vi kan godt lide at arbejde med idrætsskader og unge mennesker. Men jeg kan da ikke lægge skjul på, at mit grønne hjerte og min lyst til altid at hjælpe klubben, også har været en kraftig medvirkende årsag til, hvorfor vi trådte til her i efteråret, fortæller Jette Vig, der fortsætter.
- Denne gang har jeg ikke selv været så meget inde over, jeg har mest stået i baggrunden og været klar til at træde til. Men ellers har det været Lars Møller, der har været den fysioterapeut, som har været på træningsanlægget og behandlet og hjulpet spillerne med deres skavanker. I de sidste 3 turneringskampe drejede det sig mest om at holde spillerne kørende igennem sæsonen hvor vi nu her er inde og lave deciderede træningsprogrammer til spillerne, der har brug for ekstra træning efter skader.
En af de spillere der er brugt ekstra ressourcer på fra Lars Møllers og Jette Vigs side, er Christian Olsen, der stadig knokler med genoptræning efter hans sprungne akillessene. Der har Viborg klinik for Fysioterapi lagt et særligt program, så han kan få genskabt muskler, stabilitet og stivhed ikke bare i foden, men faktisk hele vejen op igennem benet og op i bækkenet. Dette skulle gerne betyde, at det er en helt fit Christian Olsen, man kan se i foråret.
Men også de andre spillere, der har haft småskavanker og gener igennem efteråret, har været igennem en tur og fået særlige programmer, der skal hjælpe dem efter deres skader. F.eks. Carlos Shiralipour har mærket til sin ankel hele efteråret, når han har skullet lave hårde vristspark. Skaden har ikke generet ham i forbindelse med løb eller vendinger, men de hårde spark har været et problem. Men der er Lars Møller ved at køre ham igennem et tilpasset program, så han får styrket anklen.
- Carlos (shiralipour – red.) har vrikket om på foden et par gange og ser man på hans fødder og ankler, så er han bygget op, så han nemt vrikker rundt, samtidig er balancen forholdsvis dårlig, præcis som ved mange af de spillere vi har haft inde i denne omgang, så også det laver vi et program til dem, så de kan selvtræne det her i pausen, forklarer Lars Møller.
 Carlos Shiralipour selv kan tydeligt mærke, hvordan øvelserne virker og hvordan hans bentøj kommer på hårdt og anderledes arbejde.
- Jeg kan godt mærke, at min fod kommer på arbejde. Dette program vil gavne mine led og styrke fod og ankel så jeg får bedre stabilitet og jeg kan allerede nu her, mærke en effekt af det program som Viborg Klinik for Fysioterapi har lagt for mig, fortæller Carlos Shiralipour, mens han bliver haglet igennem programmet af Lars Møller nede i Viborg Klinik for Fysioterapis lokaler.

VFF er klar til 3600 tilsk...

VFF er klar til 3600 tilskuere

Vi er igen klar til at åbne dørene for tilskuere på Energi Viborg...

Christian Sørensen forlæ...

Christian Sørensen forlænger med VFF

Viborg FF og Christian Sørensen er blevet enige om at forlænge sa...

Støt fanarbejdet

Støt fanarbejdet

De grønne fans har været særdeles aktive den seneste tid – til tr...

Christian Sørensen og Viborg FF er blevet enige om at forlænge samarbejdet

Christian Sørensen forlænger til 2024 ✍️


Christian Sørensen forlænger til 2024 ✍️
Christian Sørensen forlænger til 2024 ✍️
Viborg FF - Esbjerg fB 4-0
Viborg FF - Esbjerg fB 4-0
Friis: Fantastisk sejr - men vi skal være bedre
Friis: Fantastisk sejr - men vi skal være bedre
Sørensen efter 4-0: Dejligt at være afgørende
Sørensen efter 4-0: Dejligt at være afgørende

FRE D. 30/04 KL. 18.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
23/04: Viborg FF (H)
30/04: FC Helsingør (H)
07/05: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk