VFF og Kenneth Skov Nielsen stopper samarbejdet

Endnu et af FK Viborg talenterne er blevet enig med Viborg F.F. om at stoppe samarbejdet før tid. For unge Kenneth Skov Nielsen ønsker ikke lige nu, at fortsætte jagten på en professionel fodboldkarriere.

Kenneth Skov Nielsen blev i sommeren 2010 indlemmet på VFF’s førstehold efter at have været igennem ’FK Viborg-skolen’ med succes. Men efter et halvt år hvor den talentfulde midtbanespiller har forsøgt at kombinere studier og fodboldlivet i Viborg F.F., så er Kenneth Skov Nielsen kommet til den konklusion, at lige nu er det ikke fodbolden og en professionel karriere her, som han ønsker at forfølge.
- Jeg har i en længere periode gået og overvejet denne beslutning. Jeg har i det sidste stykke tid kunnet mærke, at den glæde jeg altid har følt ved fodbolden er forsvundet mere og mere. Samtidig er jeg i gang med mit sidste år på gymnasiet. Et studie som jeg gerne vil slutte bedst muligt af, da dette studie er vigtigt for min fremtid. Derfor er jeg gået til klubben og har bedt dem om at ophæve min kontrakt, da jeg ikke lige nu har motivationen for fodbolden på samme måde som jeg altid har haft før, fortæller Kenneth Skov Nielsen, der fortsætter.
- Men jeg er meget glad for min tid i FK Viborg og i Viborg F.F.. Jeg har mødt en masse dejlige mennesker og fået mange gode venner i klubben. Samtidig har jeg fået en masse gode oplevelser og har lært en masse.
Steffen Højer og Viborg F.F. har valgt at imødekomme Kenneth Skov Nielsens ønske om at få sin kontrakt ophævet.
- Kenneth (Skov Nielsen - red.) er en god spiller, der i sin tid kom til FK Viborg fra Aars. I efteråret fik han debut og nåede at blive skiftet ind i fire kampe. Men han har henover vinteren opdaget, at han ikke ønsker at satse på fodbolden lige her og nu, men i stedet for vil fokusere på skolen og bagefter gerne vil ud og rejse. Derfor har vi som klub valgt at imødekomme Kenneths ønske om at ophæve hans kontrakt. Når han ikke længere brænder for fodbolden, så er det den bedste beslutning for begge parter og jeg føler det er stærkt af Kenneth at træffe denne beslutning, udtaler Steffen Højer.

Nyt tracksuit i shoppen

Nyt tracksuit i shoppen

Så er det nye smarte kløver tracksuit endelig landet i websh...

Goal show: Se alle målene...

Goal show: Se alle målene fra efteråret

Se alle VFF-målene fra efterårssæsonen i 3F Superligaen:...

Ny jubilæumsgin i shoppen

Ny jubilæumsgin i shoppen

  I anledning af Viborg FF’s 125-års jubilæum har VFF ...

Se alle VFF-mål fra efteråret i 3F Superligaen

Goal show: Se alle målene fra efteråret


Goal show: Se alle målene fra efteråret
Goal show: Se alle målene fra efteråret
Viborg FF-SønderjyskE 1-1
Viborg FF-SønderjyskE 1-1
Friis: Jeg er stolt af drengene
Friis: Jeg er stolt af drengene
Viborg FF x Peter Larsen Kaffe | Det er grøn energi!
Viborg FF x Peter Larsen Kaffe | Det er grøn energi!

SØN D. 27/02
Sted: Energi Viborg Arena

 
20/02: Viborg FF (H)
27/02: FCK (H)
06/03: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk