Skal vise vi er klar

Lørdag klokken 12 spiller Viborg F.F. den sidste træningskamp, når Blokhus kommer på besøg. For Kevin Mensah og resten af spillertruppen, så er det sidste chance for at vise, at man er klar til sæsonpremieren.

Normalt siger man, at en skidt generalprøve giver en god premiere. Men det er ikke den tankegang, der præger Viborg F.F.’s spillertrup, når de i disse dage forbereder sig til forårets sidste træningskamp mod Blokhus lørdag middag. For her vil spillerne ud og genfinde det gode spil og vise, at de er klar.
- Denne kamp mod Blokhus, der handler det om os selv. Vi skal vise, at vi er klar til sæsonpremieren og vi skal genfinde vores gode spil, som vi har leveret i langt de fleste af træningskampene, siger Kevin Mensah.
I disse dage handler det meget om den defensive organisation, der skal helt på plads og ikke mindst presspillet og det forventer Kevin Mensah, at tilskuerne vil kunne se i kampen mod Blokhus.
- Jeg føler, vi har fået godt styr på vores presspil og det skal man gerne kunne se på lørdag, når vi spiller mod Blokhus.
I forhold til foråret så forventer Kevin Mensah, at holdet skal gå ud og vinde en masse fodboldkampe. Målet er at kravle opad i tabellen, så man hurtigt kan få afstand til den dystre ende, som man ligger tæt på i øjeblikket.
- Steffen og Søren har pointeret gentagne gange, at det er helt ok, at vi går ind i det offensive spil og udfordrer i en mod en situationer hele tiden, også selvom det vil betyde, at vi fejler ind i mellem. Vi skal turde spille og vi skal turde satse. Det synes jeg er en fin tillid at give os spillere og jeg glæder mig til forårets kampe, hvor jeg tror og forventer, at vi kan skaffe en masse sejre på kontoen. Men det er altså vigtigt, at vi ikke ser for langt fremad. Vi skal hele tiden fokusere på den næste kamp og lægge al vores energi der, fortæller Kevin Mensah afslutningsvis.
Næste kamp for Kevin Mensah og resten af holdet er, som tidligere fortalt, på lørdag hvor Blokhus er modstanderne klokken 12.

VFF tog sejren på Fyn

VFF tog sejren på Fyn

Fredag aften havde VFF taget turen over Lillebælt, hvor OB vented...

Mads Søndergaard forlæng...

Mads Søndergaard forlænger med VFF

Mads Søndergaard og Viborg FF er blevet enige om at forlænge sama...

Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation


Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
OB - Viborg FF 1-3 (12.04.24)
OB - Viborg FF 1-3 (12.04.24)
Spillertrup og stab på besøg hos Peter Larsen Kaffe
Spillertrup og stab på besøg hos Peter Larsen Kaffe
Vejle Boldklub - Viborg FF 1-1 (07.04.24)
Vejle Boldklub - Viborg FF 1-1 (07.04.24)

SØN D. 21/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/04: Lyngby BK (H)
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk