Uafgjort mod AB

Viborg F.F. og AB delte lige over i forårets første kamp i reserveligaen. I en meget lige kamp fik begge holdt noteret en scoring på papiret og dermed blev det også kun til et point.

I de første minutter skulle Viborgs spillere lige finde hinanden i forsvaret, hvilket betød AB kom igennem til et par chancer i de første minutter. Men heldigvis var AB’s angribere ikke så skarpe foran mål i kampens indledning.
Skarp var til gengæld Viborgs Jesper Henriksen. For i det 13’ende minut bragte han Viborg foran. En flot bold i dybden af Lucas Jensen blev fornemt udnyttet, idet Jesper køligt lagde bolden forbi en fremstormende målmand og ind ved den fjerne stolpe.
Men AB var lidt bedre end Viborg i første halvleg, så selvom det var en lige halvleg, så var AB lidt farligere og derfor var det også fortjent, at det blev 1-1 efter 26 minutter. Et godt indlæg fandt en AB-spiller inde i feltet. Robert reddede dog flot hans afslutning, men måtte give en returbold, som blev sparket i mål af en fremstormende AB angriber.
Det blev ikke til flere mål i første halvleg, hvor AB var tættest på et føringsmål, da man med 10 minutter igen af halvlegen ramte stolpen.
I anden halvleg fortsatte billedet fra første halvleg, dog med den undtagelse, at det nu var Viborg der havde mest bold og var lidt bedre end AB i den lige kamp. Men intet af holdene formåede at skabe de helt store chancer.
Det blev først for alvor farligt i de sidste ti minutter, hvor Viborg to gange kom frem til store chancer.
Første gang var i det 83’ende minut, hvor Jesper Henriksen tog et godt træk ind i feltet og fik afsluttet fra en meget spids vinkel. Men AB’s målmand reddede afslutningen. Returen fik Anders Holdvad fat i med ryggen til mål og fik vendt rundt og afsluttet. Men igen reddede AB’s målmand.
Anden store chance tilfaldt Jesper Kjærulff. Et flot indlæg i tillægstiden fandt pandebrasken på Jesper, der tog et godt løb foran sin modstander og fik afsluttet, men desværre lige forbi mål.

Lucas Lund forlænger med ...

Lucas Lund forlænger med VFF

Viborg FF og Lucas Lund er blevet enige om at forlænge samarbejde...

Se målene fra kampen

Træningskamp: Viborg FF - AaB 2-1


Træningskamp: Viborg FF - AaB 2-1
Træningskamp: Viborg FF - AaB 2-1
Træningskamp: Viborg FF - AaB
Træningskamp: Viborg FF - AaB
Træningskamp: Silkeborg IF - Viborg FF 1-2
Træningskamp: Silkeborg IF - Viborg FF 1-2
Træningskamp: Viborg FF - Vendsyssel 2-0
Træningskamp: Viborg FF - Vendsyssel 2-0

MAN D. 20/02 KL. 19.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
20/02: FCM (H)
26/02: Viborg FF (H)
02/03: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk