Højer – Vi skal vinde

Søndag eftermiddag klokken 15.00 spiller Viborg F.F. forårets anden kamp i Viasat divisionen og igen har holdet hjemmebanefordel. Efter et nederlag i første runde er det kun sejr der tæller mod FC Hjørring.

Viborg F.F. tabte premierekampen i søndags mod Roskilde. Derfor er det meget simpelt for trænerteamet og spillerne i forhold til kampen mod FC Hjørring. Holdet skal vinde!
- Hjørring er et fint hold, som jeg har stor respekt for. Men med det sagt så har vi altså hjemmebane og vi skal vinde den her kamp. Efter vi tabte den første kamp, så har vi sat os selv under pres mod FC Hjørring, men det skal vi magte, fortæller Steffen Højer
De to trænere har op til sæsonstart bebudet offensiv fodbold med masser af chancer som følge. Men det fik tilskuerne ikke set i premierekampen. Noget trænere og spillere vil rette op på i weekendens kamp mod Hjørring.
- Vi skal gå ud og slippe håndbremsen i det offensive spil. Det her er ikke et nyt fænomen, for det er det, vi har trænet i de sidste par måneder nu. Jeg syntes vores defensiv fungerede godt, men det var skuffende, vi ikke turde mere offensivt. Jeg ved ikke om det skyldtes premierenerver, men det skal være anderledes mod Hjørring. Der skal vi udfordre deres defensiv meget mere. Vi skal turde tage mand mod mand duellerne i det offensive, så vi kan komme til chancer, siger Steffen Højer, der også har et af fokusområderne klar i hovedet til kampen mod Hjørring.
- Et af vores fokusområder kunne godt være, at vi skal komme til afslut på alle vores angreb.
Kampen mod FC Hjørring spilles på Viborg Stadion klokken 15.00 på søndag.

Se højdepunkterne fra Ski...

Se højdepunkterne fra Skive

Emil Scheel og Frederik Brandhof stod for kampens to scoringer, d...

Sikker sejr i Skive

Sikker sejr i Skive

På mål af Emil Scheel og Frederik Brandhof sikrede VFF sig tre ny...

Sæsonkort 2019/2020

Sæsonkort 2019/2020

Der venter en ny sæson lige om hjørnet, og vi har åbnet for salg ...ONS D. 21/08 KL. 18.30
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/08: FC Fredericia (H)
25/08: Nykøbing FC (H)
29/08: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk