Højer – Vi skal vinde

Søndag eftermiddag klokken 15.00 spiller Viborg F.F. forårets anden kamp i Viasat divisionen og igen har holdet hjemmebanefordel. Efter et nederlag i første runde er det kun sejr der tæller mod FC Hjørring.

Viborg F.F. tabte premierekampen i søndags mod Roskilde. Derfor er det meget simpelt for trænerteamet og spillerne i forhold til kampen mod FC Hjørring. Holdet skal vinde!
- Hjørring er et fint hold, som jeg har stor respekt for. Men med det sagt så har vi altså hjemmebane og vi skal vinde den her kamp. Efter vi tabte den første kamp, så har vi sat os selv under pres mod FC Hjørring, men det skal vi magte, fortæller Steffen Højer
De to trænere har op til sæsonstart bebudet offensiv fodbold med masser af chancer som følge. Men det fik tilskuerne ikke set i premierekampen. Noget trænere og spillere vil rette op på i weekendens kamp mod Hjørring.
- Vi skal gå ud og slippe håndbremsen i det offensive spil. Det her er ikke et nyt fænomen, for det er det, vi har trænet i de sidste par måneder nu. Jeg syntes vores defensiv fungerede godt, men det var skuffende, vi ikke turde mere offensivt. Jeg ved ikke om det skyldtes premierenerver, men det skal være anderledes mod Hjørring. Der skal vi udfordre deres defensiv meget mere. Vi skal turde tage mand mod mand duellerne i det offensive, så vi kan komme til chancer, siger Steffen Højer, der også har et af fokusområderne klar i hovedet til kampen mod Hjørring.
- Et af vores fokusområder kunne godt være, at vi skal komme til afslut på alle vores angreb.
Kampen mod FC Hjørring spilles på Viborg Stadion klokken 15.00 på søndag.

Støt de grønne drenge: H...

Støt de grønne drenge: Halv pris på lørdag

Vi tror stadig på det! På lørdag fortsætter jagten på en plads i ...

Topbrag mod Fremad Amager

Topbrag mod Fremad Amager

Der er spænding til det sidste i toppen af NordicBet Ligaen, hvor...

Grønning: Intet er afgjor...

Grønning: Intet er afgjort endnu

Jeppe Grønning har stadig en stor tro på, at VFF kan rykke op i S...


Brug din lørdag fornuftigt - vi ses på stadion!

LØR D. 25/05 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
25/05: Fremad Amager (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk