Sune Kiilerich – Skal vise, vi vil vinde

Sune Kiilerich regner med, at han kommer tilbage ud på højre back i kampen mod FC Hjørring, efter han i sidste kamp ’vikarierede’ for Viborgs amerikanske forsvarsklippe, Babajide Ogunbiyi, i det centrale forsvar.

Sune Kiilerich var ikke tilfreds med resultatet af premierekampen. Derfor forventer han også mere fra de startende 11 til kampen mod FC Hjørring.
- Jeg forventer, at vi viser mere. Alle 11 spillere der får lov til at starte inde, skal tydeligt vise i samtlige 90 minutter, at vi vil vinde kampen. Jeg synes egentlig, vi som hold klarede det defensive ok. Kirk stod en rigtig god kamp og forsvarsmæssigt fik vi lukket godt ned for Jeppe Kjær. Så vi skal holde det samme defensive niveau, men samtidig skal vi, som hold løfte os offensivt, fortæller Sune Killerich.
I forhold til sidste kamp, så er Babajide Ogunbiyi tilbage fra karantæne. Det forventer Sune Kiilerich, vil betyde en naturlig tilbagevenden til højre back for ham selv.
- ’Jide’ (Babajide Ogunbiyi – red.) er tilbage til denne kamp og Rask spillede en god kamp centralt, så jeg regner med, at jeg kommer tilbage på min højre back igen. Hvilket også passer mig rigtig godt, da jeg nemmere kan komme med frem i offensive løb fra den plads.
Men udover det, så betyder en tilbagevenden af Babajide Ogunbiyi også, at et stærkt hovedstødsvåben igen er til rådighed mod Hjørring.
- Nu hvor ’Jide’ er tilbage, så har vi både Rask, Jide og mig selv, som er meget stærke på hovedstød i forhold til dødbolde. Så der føler jeg, vi har en fordel i forhold til Hjørring, som jeg mener, vi skal forsøge at udnytte.

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog søndag eftermiddag imod Lyngby BK hjemme i domkirkebyen. ...

Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)


Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation

SØN D. 28/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
12/05: Vejle (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk