Steffen H. guiderTræner Steffen Højer glæder sig til torsdagens udekamp mod FC Fyn, der spilles klokken 13.00. En kamp hvor han forventer en ny krig, men en helt anden slags krig end kampen mod AGF i lørdags.

Spillemæssigt har det set rigtig godt ud for Viborg F.F. i de sidste tre kampe, men desværre har det kun kastet tre point af sig. Noget som Steffen Højer er sikker på vender, hvis holdet kan fortsætte med samme spil og indstilling.

- Både os trænere og spillerne glæder sig helt vildt til kampen på torsdag mod FC Fyn. Det bliver en anden kamp end vi er vant til og en helt anden kamp end den netop overståede mod AGF. FC Fyn har et helt andet spilkoncept, hvor de står meget dybt på banen og så bruger lange bolde, siger Steffen Højer, der fortsætter.

- Det er også et hold, der har en meget stærk moral, hvilket de viste her forleden, hvor de magtede at komme tilbage i en kamp, hvor de var bagud 0-3.

Trænerparret Søren Frederiksen og Steffen Højer er godt tilfredse med spillet og indstillingen til de sidste par kampe og forventer, at spillerne fortsætter den spillemæssige fremgang mod FC Fyn.

- Spillemæssigt har det set godt ud i de sidste par kampe og jeg føler, at spillet i de sidste tre kampe har været til mere, end vi pointmæssigt har fået ud af dem. Men jeg er helt sikker på, at hvis spillerne tager det samme spil og den samme indstilling og krigerånd med sig, så vil det også vende, så vi får de point, som spillet har været til, fortæller Steffen Højer, der fortsætter.

- I kampen mod FC Fyn bliver det igen en krig. Vi skal gå ud på banen og vise attitude, vi skal fighte og knokle for hinanden og sætte os på kampen. Gør vi det og samtidig bygger lidt mere på vores spil, så er jeg slet ikke i tvivl om, at så skaber vi også resultatet på torsdag.

Kampen spilles på udebane klokken 13.00.

Chancerig pointdeling mod ...

Chancerig pointdeling mod Randers FC

Der var kronjyske gæster på Energi Viborg Arena søndag eftermidda...

Se højdepunkterne fra kampen

Viborg FF - Randers FC 0-0 (28.04.24)


Viborg FF - Randers FC 0-0 (28.04.24)
Viborg FF - Randers FC 0-0 (28.04.24)
Poulsen efter 0-0: Tilfreds med vores defensive præstation
Poulsen efter 0-0: Tilfreds med vores defensive præstation
Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt

SØN D. 12/05 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
05/05: Viborg FF (H)
12/05: Vejle (H)
15/05: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk