VFFViborgs Kristian Kirk kronede en flot kamp med at redde et fynsk straffespark kort før tid, og var dermed stærkt medvirkende til at VFF fik fuldt udbytte af udekampen mod FC Fyn.

 

Kristian Kirk var for anden gang i foråret mellem stængerne, da VFF besøgte FC Fyn skærtorsdag. Han leverede et stærk kamp i målet, og satte prikken over i'et, da han nappede straffesparksforsøget fra FC Fyns Mads Overgaard ved stillingen 1-2 til VFF. Og Kristian Kirk var da også fuldt forståeligt godt tilfreds med kampens udfald.

 

- Det var skide sjovt at være med i sådan en kamp, hvor vi leverer under pres. Det var jo en helt vildt vigtig kamp, så selvfølgelig var vi lidt nervøse op til kampen. Vi kommer dog godt i gang, også personligt føler jeg, at det gik godt, og så begynder man at tro på tingene. Da de så udligner lige før pausen gør det skide ondt, men vi kommer rigtigt stærkt tilbage og viser formatet, og det er sindssygt fedt at være med til.

Anden halvleg af kampen mod FC Fyn var stærkt domineret af de grønne gæster, og langt hovedparten af spillet foregik omkring hjemmeholdets målfelt. Derfor gik der også et sug gennem de medrejsende VFF-fans, da et af de sporadiske fynske kontraangreb endte med et straffespark. Men som målmand var det en anden følelse der gik gennem Kristian Kirk.


- Da dommeren dømte straffespark tænkte jeg, at nu fik jeg en gylden mulighed for at give noget tilbage til holdet. Før kampen havde jeg besluttet mig for, hvilken side jeg ville gå til, hvis der blev dømt straffespark, og så er det jo fedt at det endte med at jeg tog sparket. Det viser også at vi havde det fornødne held i dag (torsdag, red.). Det er sådan nogle oplevelser som denne kamp der gør, at vi tror på at missionen nok skal lykkes, og nu er næste skridt endnu en vanvittig vigtig kamp mod Næstved – men det behøver nu ikke være lige så spændende som kampen i dag.


Næste gang de grønne får muligheden for at forøge pointhøsten er på mandag, 2. påskedag, når VFF på hjemmebane tager imod Næstved. Kampen spilles klokken 15.00.

 

 

VFF tog sejren på Fyn

VFF tog sejren på Fyn

Fredag aften havde VFF taget turen over Lillebælt, hvor OB vented...

Mads Søndergaard forlæng...

Mads Søndergaard forlænger med VFF

Mads Søndergaard og Viborg FF er blevet enige om at forlænge sama...

Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation


Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
OB - Viborg FF 1-3 (12.04.24)
OB - Viborg FF 1-3 (12.04.24)
Spillertrup og stab på besøg hos Peter Larsen Kaffe
Spillertrup og stab på besøg hos Peter Larsen Kaffe
Vejle Boldklub - Viborg FF 1-1 (07.04.24)
Vejle Boldklub - Viborg FF 1-1 (07.04.24)

SØN D. 21/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/04: Lyngby BK (H)
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk