VFFViborg F.F. og Kristian Kirk har i dag opsagt kontrakten, som løb frem til sommeren 2012. Kristian Kirk kom til Viborg F.F. i 2005 fra Hobro.

Viborg F.F. og Kristian Kirk har i dag, ni måneder før tid, opsagt kontrakten, som løb indtil 30 juni 2012. Direktør Morten Jensen fortæller:

”Vi har sammen med Kristian haft en konstruktiv dialog om, at fodbolden ikke længere var af høj prioritet for Kristian. Men vi vil gerne takke Kristian for tiden siden 1. juli 2005, og vi ønsker ham alt held og lykke i fremtiden.”

Kristian Kirk har været glad for sin tid i Viborg F.F, og han ser tilbage på flere gode oplevelser:

”Det har været en tid i Viborg FF på godt og ondt. Jeg har fået et indblik i, hvordan det er at være professionel fodboldspiller. En tid med mange gode oplevelser, som jeg vil tage mig med videre. Det er en beslutning, som er velovervejet, men jeg har længe haft i tankerne, at jeg gerne vil i gang med en uddannelse, ” slutter Kristian Kirk, der gerne vil i gang med psykologi. Et studie som gerne må føre i retning af at blive sportspsykolog.

Cheftræner Ove Christensen vil også gerne takke Kristian Kirk for en god og professionel indsats i Viborg F.F. Kristian Kirk startede sin karriere under Ove Christensen i 2005:

”Kristian har været en god mand for os. Både som 1. og 2. keeper i klubben. Kristian kan nu komme i gang med et nyt kapitel, og det er et fornuftigt valg, at Kristian vil til at læse, for han er en intelligent og fin fyr. Han har været en flot repræsentant for klubben. Og personligt vil jeg gerne ønske Kristian god vind fremover.”

Ove Christensen fortæller, at Kristian Kirk havde sit sidste træningspas med Viborg F.F. fredag formiddag, hvor målmanden var en sikker skanse for sit hold. Det var ifølge træneren umuligt at score på den dygtige keeper. 

VFF tog sejren på Fyn

VFF tog sejren på Fyn

Fredag aften havde VFF taget turen over Lillebælt, hvor OB vented...

Mads Søndergaard forlæng...

Mads Søndergaard forlænger med VFF

Mads Søndergaard og Viborg FF er blevet enige om at forlænge sama...

Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation


Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
OB - Viborg FF 1-3 (12.04.24)
OB - Viborg FF 1-3 (12.04.24)
Spillertrup og stab på besøg hos Peter Larsen Kaffe
Spillertrup og stab på besøg hos Peter Larsen Kaffe
Vejle Boldklub - Viborg FF 1-1 (07.04.24)
Vejle Boldklub - Viborg FF 1-1 (07.04.24)

SØN D. 21/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/04: Lyngby BK (H)
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk