VFFSøndag eftermiddag spillede Viborg F.F. mod Brønshøj på Viborg Stadion og efter en kamp, hvor de to hold havde hver sin halvleg, sluttede kampen uafgjort 1-1.

Viborgs holdopstilling:
Robert Veselovsky
Jens-Kristian Sørensen, Mikkel Rask, Jonas Thorsen, Andrei Sidorenkov
Jesper Kjærulff, Valentino Lai, Lasse Ankjær, Kevin Mensah
Ken Fagerberg, Mads Hvilsom

Viborg var tæt på en drømmestart, da holdet allerede efter to minutter i forbindelse med et hjørnespark fik afsluttet fra kanten af det lille felt. Men med ryggen til mål måtte Mikkel Rask se sin afslutning gå forbi stolpen. Men i stedet for var det Brønshøj, der fik drømmestarten. For efter ni minutter udnyttede Brønshøj et hjørnespark til at komme foran. Målscorer var den tidligere Viborg-spiller Simon Bræmer, der udækket headede bolden i mål bag Robert Veselovsky.

Men det første kvarter af første halvleg udviklede sig til en jævnbyrdig affære, hvor det primært var omkring dødbolde de to hold var farlige. Efter et kvarter var Viborg tæt på i flere omgange, hvor sidste mulighed var den største. Igen var det Mikkel Rask, der fik afsluttet. Men forsvarsspillerens hovedstød prellede af på overliggeren.

Derfra tilkæmpede Brønshøj sig dog overtaget i halvlegen og kom flere gange igennem til gode chancer mod en Viborg defensiv, der havde svært ved at styre området foran Robert Veselovsky. Men det var ikke kun defensivt, det ikke fungerede for Viborg F.F.. For det var over hele banen, at Brønshøj var et skridt foran deres direkte modspillere fra hjemmeholdet Viborg F.F..

Med ti minutter igen af halvlegen var det decideret skydetelt foran Viborg-målet. For efter en dødbold fik Brønshøj mulighed for hele fem afslutninger mod Viborg målet, hvor Viborgs spillere kun fik smidt sig ind og blokeret afslutningerne, men ikke clearet bolden.

Stik imod spil og chancer i slutfasen af første halvleg, så blev det til en udligning 1-1. En god førstegangsaflevering fra Mads Hvilsom fandt Ken Fagerberg, der tog to hurtige træk med bolden, hvorefter han sparkede bolden hårdt og fladt ind ved nærmeste målhjørne.

Der skete ikke mere i en første halvleg, hvor det var udeholdet Brønshøj, der var styrende både spillemæssigt og i forhold til antallet af skabte chancer. Hvorfor Viborgs fans og spillere måtte være yderst tilfredse med pausestillingen på 1-1.

Det var tydeligt at se, at pausen var blevet brugt rigtig godt af Viborgs cheftræner Ove Christensen, for ikke blot kom Viborg ud fra pausen og med det samme en kæmpe dobbelt chance, hvor Valentino Lai til sidst fik afsluttet fra kanten af feltet. Men en mesterredning af Brønshøjs målmand forhindrede en scoring til midtbanespilleren. Men samtidig var Viborg F.F. langt bedre med. Spillerne virkede mere aggressive og holdet vandt pludselig nærkampene og stressede Brønshøjs opspil.

Det betød, at Viborg F.F. satte sig fuldstændigt på spillet i anden halvleg og skabte en del meget nærgående chancer mod et Brønshøj hold, der havde nok at gøre med at holde Viborgs spillere fra fadet.

Men selvom det gav store chancer til både Jesper Kjærulff, Ken Fagerberg, Mads Hvilsom, Kevin Mensah og Razak Pimpong i løbet af de første 30 minutter af anden halvleg, så formåede Viborg ikke at omsætte overtaget til en scoring. Hvorfor stillingen stadig var 1-1, når spillerne tog hul på de sidste femten minutter og en fase af kampen, hvor Brønshøj kom bedre med i kampen igen.

I det 83’ende minut fik Viborgs Jeff Mensah dog en kæmpe chance. En hurtig et-to med Mads Hvilsom gav den unge Mensah muligheden alene med Brønshøjs målmand. Men en hurtig refleksredning forhindrede dog en scoring.

Men i en spændende slutfase hvor begge hold jagtede et sejrsmål virkede det som om, at Viborgs spillere havde det største overskud og holdet var mere pågående og truende. Det gav også hjemmeholdet en sidste stor chance, hvor Ken Fagerberg kom alene igennem mod Brønshøjs målmand, men heller ikke kampens bedste VFF’er magtede at score et sejrsmål.

Men det lykkedes dog ikke at omsætte dette til et sejrsmålet, hvorfor kampen sluttede 1-1 efter en kamp, hvor de to hold havde hver sin halvleg.

Kampen i tal:
Viborg F.F. – Brønshøj BK 1-1 (1-1)

9. min. – Scoring af Simon Bræmer (BBK)
42. min – Scoring af Ken Fagerberg (VFF)
PAUSE
60. min. – Udskiftning, Pierre Kanstrup ud, Denni Patschinsky ind (BBK)
65. min. – Udskiftning, Lasse Ankjær ud, Jeff Mensah ind (VFF)
70. min. – Udskiftning, Kevin Mensah ud, Razak Pimpong ind (VFF)
72. min. – Udskiftning, Mikkel Jensen ud, Patrick Timo Jørgensen ind (BBK)
78. min. – Udskiftning, Jesper Kjærulff ud, Eduardo Delani ind (VFF)
85. min. – Udskiftning, Simon Bræmer ud, Jesper Larsen ind (BBK)