VFFHer til eftermiddag spillede Viborg F.F.´s reserver kamp mod AaB. En kamp som AaB trak sig sejrsrigt ud af med en 3-0 sejr på to mål af Henrik Dalsgaard.

Viborg F.F.´s reserver måtte se sig slået med 3-0, da de mødte AaB´s reserver. Reserveholdstræner Søren Frederiksen var rigtigt godt tilfreds med første halvleg, hvor Viborg F.F. havde flere chancer og muligheder for at bringe sig foran:

”Vi er fint med i 1. halvleg, hvor vi spiller os frem til nogle gode chancer. Blandt andet ved Mathias Gertsen. Og med lidt mere held kunne vi godt have bragt os foran. Men i anden halvleg satte AaB tryk på, og  de vinder også fuldt fortjent.”

Selvom det aldrig er sjovt at tabe, så kan Søren Frederiksen og holdet tage flere ting med fra dagens kamp:

”Vi ydede det, som vi skulle. AaB var skarpere, end vi var. Men det er en god kamp for vores unge drenge fra U19-holdet og fra Jyllandsserien. Kampen var i et højt tempo og generelt et godt niveau. De unge drenge får nogle hår på brystet af de her kampe, og det skal de tage med sig. Samtidig fik flere af vores spillere fra førsteholdet også lidt kamptræning. Så alt i alt var det en fin kamp for os,” fortalte Søren Frederiksen i bussen på vej fra Aalborg.