VFF

Kevin Mensah startede sæsonen skadet og uden kontrakt. Den unge Viborg-dreng fik dog kæmpet sig tilbage på holdet og sluttede efteråret flot af.

 
Forventningerne til Kevin Mensah har været store, siden Viborg FF allerede i 2006 skrev kontrakt med den dengang 15 årige offensivspiller. Det helt store gennembrud har dog ladet vente på sig, og da kontrakten udløb i sommer, lignede det et uforløst farvel til VFF. En prøvetræning med FCN førte dog ikke til noget, og i stedet vendte den ældste Mensah-bror tilbage til Viborg som amatør. Her blev det til flere gode indsatser og et par mål, men selv om han er enig i, at efteråret bød på en spillemæssig udvikling i den positive retning, vil han ikke tale om gennembrud i kløvertrøjen.
 
- Jeg spillede et par gode kampe, efter jeg blev 100 procent klar, og det hele flaskede sig med en ny kontrakt. Men gennembruddet vil jeg godt lige vente med, for jeg føler selv, at der er mere i mig. Jeg er begyndt at komme frem til chancer, men jeg scorer for lidt. Jeg vil i hvert fald gerne score mere end 2-3 stykker på en halvsæson, siger Kevin Mensah, som håber på at nå mindst 6-10 mål i 2011/2012-sæsonen.
 
Mere stabil og direkte
Ifølge Kevin Mensah er der især to ting, der har løftet hans spil i efteråret. For det første peger han på en større stabilitet i eget spil, som blandt andet hænger sammen med at blive ældre. Og derudover mener han, at han udnytter sine åbenlyse spidskompetencer bedre nu i et mere direkte system. 
 
- Jeg har fået mere "killer instinct" ind i sit spil. Jeg er blevet mere direkte, og det har 100 procent sikkert hjulpet mig, siger han og uddyber:
- Vi har generelt spillet mere direkte, og vi har til tider scoret mål ud af ingenting. Vi har mange flere aggressive løb, som gør ondt på modstanderen nu, og det er dejligt lette mål, når man ikke skal have 40 afleveringer for at score et mål. 
 
Skal fortsat være aggressive
Den ærgerrige offensivspiller peger da også på det mere direkte spil som en årsag til den flotte halvsæson og - mindst lige så vigtigt - en recept på fortsat succes i foråret.
 
- Vi skal fortsætte med at være aggressive og lave mange løb for hinanden, og så har vi forhåbentlig en lige så fantastisk bagkæde som i efteråret. Derudover håber jeg, vi kan finde en god keeper og bygge oven på det offensive, siger Kevin Mensah, som er optimistisk, men alligevel frygter, at de mange mistede spillere henover vinterpausen kan give problemer.
 
- Vi frygter selvfølgelig tabet af Ken Fagerberg, som har været helt fantastisk og har scoret nogle befriende mål, der har givet arbejdsro. Men nu er der andre, der må tage over og løfte opgaven. Blandt andre mig selv, siger han.
 
 

Se højdepunkterne fra Ski...

Se højdepunkterne fra Skive

Emil Scheel og Frederik Brandhof stod for kampens to scoringer, d...

Sikker sejr i Skive

Sikker sejr i Skive

På mål af Emil Scheel og Frederik Brandhof sikrede VFF sig tre ny...

Sæsonkort 2019/2020

Sæsonkort 2019/2020

Der venter en ny sæson lige om hjørnet, og vi har åbnet for salg ...


Skive IK - Viborg FF 0-2

ONS D. 21/08 KL. 18.30
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/08: FC Fredericia (H)
25/08: Nykøbing FC (H)
29/08: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk