Største adrenalinkick nogensinde

Søndagens kamp mod FC Roskilde bød på debut til Kenneth Hansen på Viborg Stadion og selvom kampen resulterede i et nederlag, så var der nogle gode minder fra kampen til den unge FK Viborg spiller.

Efter kampen måtte Kenneth Hansen sande, at hans debutkamp havde resulteret i et nederlag mod FC Roskilde. Dette prægede naturligvis hans humør og måske også hans vurdering af sin egen indsats.
- Min egen præstation vil jeg nok bedømme til en jævn middel præstation. Jeg kom udmærket med frem af banen i første, men i anden halvleg fik vi ikke helt gang i vores spilkoncept og der kom jeg heller ikke selv så meget med frem, som jeg gerne vil. Men jeg følte egentlig, at vi havde godt styr på deres offensiv, fortæller Kenneth Hansen.
Det var første gang Kenneth Hansen fik lov til at løbe ind som Viborg F.F. spiller på Viborg Stadion og det var en oplevelse, der gav ham blod på tanden efter mere af samme skuffe.
- Debuten giver da lyst til mere spilletid, for jeg vil helt klart gerne opleve flere af de her kampe på Viborg Stadion. Det er svært at sætte ord på, hvordan det føltes at løbe ind på banen til min debutkamp. Det skal man bare opleve for at kunne forstå det. Det er nok det største adrenalinkick nogensinde.
Næste gang Kenneth Hansen måske kan få lov til at opleve en kamp med Viborg F.F.’s førstehold er på søndag, hvor VFF tager imod FC Hjørring klokken 15.00

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog søndag eftermiddag imod Lyngby BK hjemme i domkirkebyen. ...

Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)


Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation

SØN D. 28/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
12/05: Vejle (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk